Skorajšnja mladoporočenca? Foto: EPA
Skorajšnja mladoporočenca? Foto: EPA

Hollywoodski sekssimbol in plavolasa lepotica sta par slabo leto, saj sta se našla, potem ko je 49-letni igralec končal dolgoletno, kar 14-letno razmerje s francosko pevko in igralko Vanesso Paradis. Amber in Johnny sta se dolgo skrivala pred radovednimi očmi medijev, prve mesece je šlo bolj za romanco kot pravo razmerje, nato pa je njun odnos postal resnejši.

Skupaj sta se začela pojavljati tudi v javnosti, na primer konec aprila na koncertu Rolling Stonesov v Londonu. Igralec se je menda z novo ljubeznijo sprva želel nekoliko "potuhniti", saj ni želel prizadeti Vanesse, s katero imata tudi dva otroka, hčer Lily Rose in sina Jacka. A nato je bilo plavolasi lepotici skrivalnic dovolj: "Postavila mu je ultimat, saj si nobena ženska ne želi biti le 'umazana skrivnost' nekoga. Pred nekaj meseci je odletela v Pariz in se 'spentljala' s francosko manekenko Marie de Villepin. Johnny se je šele takrat zavedel, koliko mu pomeni, in nenadoma ji je obljubil vse, celo poroko, da se le vrne k njemu," je dejal neimenovani vir.

Želi, da ves svet ve, da sta par
To pa je bilo točno to, na kar je Amber čakala. "Želela je, da svet ve, da sta par in da Johnny svojo predanost dokaže s prstanom. Vanj se je 'zatrapala' še kot najstnica, tako da so se ji uresničile sanje." Tudi Johnny se od takrat na vse pretege trudi, da bi ji dokazal svojo ljubezen, povsem je opustil tudi alkohol. "Zadnje mesece je obseden z njo, ona je vse, o čemer še govori. Oba se obnašata kot mladostnika, ki sta zaradi zaljubljenosti izgubila glavo," so še zapisali v National Enquirerju.

22. aprila, na njen rojstni dan, naj bi Johnny tako šel na kolena in zasnubil Amber, a s poroko se jima ne mudi, saj želita prej poiskati "idealen" poročni prstan.

Šele druga poroka zanj
Depp je bil sicer do zdaj poročen le enkrat, zakon z Lori Anne Allison je trajal samo tri leta. Nato je bil v zvezi z igralkama Sherilyn Fenn (1985–1988) in Winono Ryder (1989–1993), sledila pa je petletna zveza z britansko supermanekenko Kate Moss (1994–1998). Še istega leta je začel zvezo z Vanesso Paradis, a se kljub 14-letnem razmerju nista odločila za poroko.