Vanessa in Benjamin sta skupaj posnela duet, ki ga je mogoče slišati na njegovem zadnjem albumu. Foto: Reuters
Vanessa in Benjamin sta skupaj posnela duet, ki ga je mogoče slišati na njegovem zadnjem albumu. Foto: Reuters

39-letni Biolay je bil nekdaj (pred Sarkozyjevimi časi) spremljevalec nekdanje prve dame Francije Carle Bruni, Vanessi pa ga je predstavil modni kreator Karl Lagerfeld.
"Iste starosti sta in glasba jima je skupna, zato je Karl komaj čakal, da ju predstavi," je za Daily Mail povedal neki neimenovani francoski vir. "Skupaj sta celo posnela duet 'Enjoy' za Benjaminov zadnji album, pomladi pa načrtujeta skupno promocijsko turnejo albuma."

Konec po 14 letih in dveh otrocih
39-letna Paradisova in 10 let starejši Depp sta se razšla junija, v 14-letni zvezi pa sta se jima rodila hčerka Lily-Rose (13) in sin Jack (10). Govorice, da v zvezi ni vse tako, kot bi moralo biti, so se pojavile že na začetku leta, saj se par ni pojavil skupaj v javnosti že vse od leta 2010.
Francoske pevke in igralke ni bilo ob Johnnyju niti na premierah njegovih zadnjih dveh filmov, Temne sence in Zapiti dnevnik.

Potem ko je par na začetku poletja tudi uradno naznanil, da je njune zveze konec, so Deppa takoj povezali z njegovo prelestno - in precej mlajšo - biseksualno soigralko iz Zapitega dnevnika Amber Heard, Paradisova pa naj bi se zatekla v objem francoskega poslovneža Guy-Davida Gharbija.