Malčka so fotografirali, ko je dremal v jajčku. Foto:
Malčka so fotografirali, ko je dremal v jajčku. Foto:

Številni oboževalci portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda so nestrpno čakali, kdaj bo pokazal svoj podmladek. Radovednost so jim (vsaj malo) potešili paparaci, ki so malčka fotografirali na neki bencinski črpalki, kjer so se ustavili Ronaldova mama Dolores Aveira, njen partner Jose Andrade in dojenčkova varuška, ko so potovali iz Algarva v Lizbono.

Dojenčkovega očeta, enega najbolj znanih (in najbolje plačanih) nogometašev na svetu, sicer ni bilo z njimi, so ga pa opazili, ko je le nekaj ur zatem, ko so se iz Algarva odpeljali njegova mati, njen fant, varuška in sin, v svoje rdečem ferrariju brzel iz Lizbone v Algarve, torej ravno v nasprotni smeri.

Cristiano z novico o očetovstvu presenetil ves svet
3. julija je nogometaš šokiral javnost, ko je na Twitterju objavil novico, da je postal oče. Imena matere malega Cristiana Ronalda Jr., ki je na svet prijokal 17. junija, ni želel razkriti, pozneje pa se je izvedelo, da bosta za otroka skrbeli predvsem Ronaldova mati in sestra Katia. Ta ga sicer ne more prehvaliti - portugalskemu časniku Diario de Noticias je med drugim razložila: "Je izrezana podoba svojega očeta, ima rjave oči in rjave laske, tako kot Cristiano. Zelo je priden in miren, samo je in spi."

Mediji sicer zdaj ugibajo, da je malček bolj podoben materi, saj je precej svetlejše polti od nogometnega zvezdnika, podobnosti med očkom in sinom pa jim (tudi zato, ker se malčka na fotografijah skoraj ne vidi) do zdaj še ni uspelo ugotoviti.