Woods se je po izbruhu afere zavil molk, le na svoji spletni strani je zapisal, da se umika iz golfa, da bi postal boljši oče, mož in človek. Foto: EPA
Woods se je po izbruhu afere zavil molk, le na svoji spletni strani je zapisal, da se umika iz golfa, da bi postal boljši oče, mož in človek. Foto: EPA
Tiger Woods
Se mu bo uspelo vrniti na pota stare slave? Foto: EPA

Švedska plavolaska je najbolj znanega golfista na svetu že med zdravljenjem obiskala v kliniki Hattiesburg v Misisipiju, a ji je svoj prihod paparacem uspelo prikriti. V petek pa je ob poostreni varnosti znova priletela iz Orlanda k svojemu možu.

Na jahto, daleč stran od vsega in vseh
Ker Tiger že več kot en mesec ni videl svojih dveh otrok Sam in Charlieja, bo konec tedna preživel z njima na Floridi, nato pa si želita zakonca nekaj časa vzeti prosto in preživeti čas le drug z drugim, da vidita, ali lahko zacelita rane. Golfist naj bi jo povabil na križarjenje s svojo več kot 15 milijonov evrov vredno jahto.

Bolečino in bes Elen je seveda povzročil Tiger, ko so po navidezno nedolžni prometni nesreči začele na dan (in v medije) prihajati škandalozne novice o več njegovih ljubicah, čeprav je do takrat veljal za vzornega moža in očeta.

Ločitveni papirji niso več na mizi
Elin, 29-letna nekdanja manekenka, mu je očitno pripravljena odpustiti in se pobotati s športnim zvezdnikom, čeprav so pred tem prikapljale novice, da je že zahtevala ločitev, "podmazano" z zajetnim kupom denarja. Ločitev zdaj menda ni več na mizi, so pa fotografi opazili, da pri srečanju s Tigerjem ni nosila poročnega prstana, že nekaj časa pa tudi ne živi več v njuni vili. Tiger je med zdravljenjem sicer živel v preprosti sobi, obiskoval je skupinske terapije in imel individualna srečanja.

Zmagoslavna vrnitev?
Po poročanju nekaterih medijev si je prisegel, da bo svoje življenje, ki se mu je v trenutku sesulo kot hišica iz kart, znova spravil na pravo pot. Želi si ohraniti zakon z Elin in se nato vrniti na zelenice, s katerih se je umaknil kmalu po izbruhu njegovih pregreh. Menda že zavzeto vadi, na tekmovanja pa bi se lahko vrnil še ta mesec.

Povezovali so ga kar s 14 ženskami, Elin pa je menda priznal tri afere - s hosteso Rachel Uchitel, natakarico Jaimee Grubbs in še z enim neimenovanim dekletom. "Elin ve, da Tiger laže, a hkrati tudi ni prepričana, ali bi bila sposobna prenesti vso resnico. On pa se zaveda, da bi popolna iskrenost njun zakon naredila nemogoč," je dejal neimenovani vir.