Še pred dvema letoma, ko sta h krstu nesla hčerko Sam, sta bila Tiger in Elin presrečna. Foto:
Še pred dvema letoma, ko sta h krstu nesla hčerko Sam, sta bila Tiger in Elin presrečna. Foto:
Selitveni tovornjak pred hišo Woodsovih
Paparaci so v fotografski objektiv ujeli selitveni tovornjak pred hišo Woodsovih.

Ameriški tabloidi obširno poročajo, da so pred graščino Woodsovih opazili več tovornjakov, selivci vanje vztrajno nosijo na desetine škatel, srhljivo shujšana Elin pa jim je približno 10 minut dajala podrobna navodila. Paparaci so še opazili, da nekdanja švedska manekenka ne nosi poročnega prstana.

Kot poroča časopis New York Post, so od neimenovanega vira izvedeli, da se namerava Elin odseliti, s seboj pa bo odpeljala tudi otroka, dveletno Sam in 10-mesečnega Charlieja. "Odločila se je, da bo za božič odpotovala nekam, kjer je toplo in kjer ni Tigerja. Edini razlog za to, da ni odšla že prej, je bila gripa, ki jo je imel njen sin. Zdaj se počuti bolje," je za omenjeni časopis dejal skrivnostni vir. Newyorški časnik Daily News pa piše, da bo lepotica svoja otroka odpeljala kar v domovino in tam s starši praznovala božič ter novo leto.

Izpoved Tigerjeve najstniške ljubezni
Afera o Tigerjevem (pogostem) skakanju čez plot se kar ne poleže. Tabloid E! Online je tako pobrskal po golfistovi preteklosti in našel njegovo dekle iz srednješolskih časov, ki je z veseljem razložilo, kakšen je bil danes 33-letni športnik v najstniških letih in kar je najpomembneje, kako mu je skoraj počilo srce, ko je izvedel, da je njegov oče varal mamo več let.

Dina Parr je tako razložila: "Spomnim se, ko me je klical in v joku izdavil le: 'Oče ima drugo žensko.' Takoj sem prišla k njemu, a mu nisem mogla pomagati. Lahko sem le sedela poleg njega, ga poslušala in tolažila."

Očetu nezvestobe ni mogel odpustiti
Parrova, ki je bila Woodsovo dekle v srednji šoli in prvo leto na univerzi, je ob tem še razložila, da je Tiger očeta naravnost oboževal: "Edino, česar mu ni mogel odpustiti (oče mu je sicer umrl leta 2006, op. a.), je bila ravno nezvestoba. Zato me res čudi, kako to, da je tudi sam storil nekaj podobnega."

Umik iz športa za rešitev zakona
Po nenavadni prometni nesreči se je izvedelo, da je golfist v zadnjem času veselo varal svojo ženo - skupno naj bi se nabralo kar 13 ljubic. Woods se je nekaj časa vztrajno izogibal medijem, nato pa prejšnji petek le priznal, da je svojo 29-letno švedsko lepotico prevaral. Dejal je še, da se začasno umika iz golfa, saj namerava tako rešiti svoj zakon.

V izjavi za javnost je pojasnil: "Zavedam se, da sem zaradi nezvestobe prizadel veliko ljudi, zlasti ženo in otroka. Poglobil sem se vase in se odločil, da prekinem profesionalno kariero v golfu, saj se moram potruditi, da postanem boljši mož, oče in sploh boljši človek. Žal mi je in se opravičujem."