Tina zadnja leta ne nastopa več. Foto: EPA
Tina zadnja leta ne nastopa več. Foto: EPA

Novico je časopisu Hamburger Morgenpost razkril Tinin voznik in prijatelj Albert B., ki je dejal: "Imela je blažjo možgansko kap, a že okreva. Je dobro razpoložena, se že šali."

Turnerjeva, ki se je v glasbeno zgodovino zapisala z "večno" uspešnico Simply the Best, se je lani v budističnem obredu poročila z dolgoletnim partnerjem, 58-letnim Erwinom Bachom, s katerim že nekaj let živi mirno življenje ob Züriškem jezeru.

Z možem sta v prihodnjih dneh načrtovala krajši oddih ob Vrbskem jezeru na avstrijskem Koroškem, a sta zaradi kapi ostala doma.

Govorice o vse slabšem stanju glasbenice, ki je bila v preteklosti poročena z razvpitim Ikom Turnerjem, so v medijih zaokrožile že februarja. Takrat se je prav tako šušljalo, da je pevka v svoji vili v Zürichu doživela kap in da potrebuje nego. Na govorice se je takrat odzvala njena dobra prijateljica, kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey, ki je na Twitterju zapisala: "Tina je imela pred nekaj tedni gripo, a je že ozdravela in živi običajno življenje ob jezeru."