Vanessa nadaljuje življenje brez Johnnyja. Foto: EPA
Vanessa nadaljuje življenje brez Johnnyja. Foto: EPA

O svojem osebnem življenju je bolj ali manj ostala skrivnostna v pogovoru za francosko izdajo revije Elle. "Ne želim govoriti o njem," je dejala in nadaljevala: "Kdo je rekel, da mora umetnik prodati svojo dušo in povedati vse o sebi? Moja dolžnost je, da promoviram filme in albume. Si lahko mislite, kakšen je občutek, ko vidiš ljudi, ki služijo na račun tvoje bolečine?"

39-letnica je v pogovoru poudarila, da kar se bo zgodilo z njima, je njuna stvar. "Nimam recepta za srečo, toda mislim, da moč motorja leži v sami želji."

Po 14-letni zvezi z Deppom Paradisova zdaj nadaljuje življenje razdvojena med Francijo in Združenimi državami Amerike. Namreč njuna otroka 14-letna Lily-Rose in 10-letni Jack obiskujeta šolo v Los Angelesu. "Moji otroci so zdaj odrasli in bolj neodvisni," je spregovorila in opozorila, da je v letih, v katerih je zdaj Lily-Rose, sama začela pevsko kariero. "Moja hči izjemno rada poje, Jack pa je kitarist."

Toda za svoja otroka si predvsem želi, da si vzameta dovolj časa, da uživata življenje in premišljeno izbereta pot, na katero bosta stopila.