Emma Stone posnetka (še) ni javno komentirala. Foto: EPA
Emma Stone posnetka (še) ni javno komentirala. Foto: EPA

V ljubezenskem sporočilu zveznico drugega dela Spidermana opiše kot: "Mislim, da si lepa v vsakem pogledu. Ne le čedna, ampak tudi pametna in prijazna," ter doda, "in če bi bil mnogo mlajši, bi se poročil s tabo. Imela bi majhne, debelušne in pegaste otroke, smejali bi se ves dan, hodili kampirat, igrali yahtzee ter si ob ognju govorili zgodbice o duhovih."

Komik je 27 let mlajši igralki zatrdi: "Vsak dan do konca življenja bi se zahvaljevala Bogu, da sem primerne starosti zate. Toda nisem. Star sem 49 let." Za konec pa ji je dejal, da ji želi veliko uspeha z igralstvom in predvsem sreče v ljubezni.

Kmalu po objavi se je na njegovi spletni strani vnela burna debata, ali Carrey le igra ali gre za resnično izpoved. Njegovi predstavniki so sporočili, da je posnetek komično ljubezensko sporočilo, sam pa je na Twitterju zapisal: "Da, moje sporočilo Emmi Stone je bila le komedija, najbolj smešen del pa je, da je vse, kar sem rekel, resnica."

Emma je sicer trenutno v zvezi s svojim soigralcem iz filma Amazing Spider-Man Andrewom Garfieldom, Carrey pa se je pred dobrim letom ločil od dolgoletne partnerke, deset let mlajše igralke igralka Jenny McCarthy.

Spodaj si lahko ogledate omenjen posnetek.