Mnogi jo zaradi izpadov in navzkrižja z zakonom že primerjajo s še eno propadlo zvezdnico, Lindsay Lohan. Foto: Reuters
Mnogi jo zaradi izpadov in navzkrižja z zakonom že primerjajo s še eno propadlo zvezdnico, Lindsay Lohan. Foto: Reuters

27-letna ameriška zvezdnica se že nekaj časa bojuje sama s seboj in z zakonom. V ponedeljek se je zapletla v nov incident, saj so jo prebivalci soseske Thousand Oaks v predmestju Los Angelesa, v kateri je tudi sama odraščala, videli s plinsko jeklenko v rokah, s katero je zanetila manjši požar.

Takoj so poklicali može v modrem, ki so jo priprli, saj so po kratkem pogovoru z njo presodili, da mora v bolnišnico, saj naj bi bila nevarna sebi in okolici. Tam mora ostati 72 ur, v tem času pa bodo zdravniki presodili, v kakšen duševnem stanju je.

"Ko dobimo klic o takšni zadevi in vidimo, da se storilec obnaša nenavadno, ga odpeljemo na pregled psihičnega stanja," so sporočili s policije. Policisti so se za takšen ukrep na primer odločili tudi v primeru Britney Spears leta 2008.

Iz 36. nadstropja vrgla vodno pipo
Amanda Bynes si je sicer na glavo nakopala že kup težav. Poleg tega da z zelo neposrednimi, večkrat tudi žaljivimi in preostrimi izjavami jezi zvezdnike, je na newyorškem sodišču obtožena nepremišljenega ogrožanja varnosti, potem ko je skozi okno svojega stanovanja na Manhattnu iz 36. nadstropja vrgla vodno pipo, predtem pa je v preddverju stavbe tudi kadila marihuano. Na zaslišanju se je prikazala z modro lasuljo na glavi.

To ni prvič, da se je Amanda, ki je postala znana po vlogi v humoristični seriji Moja super sestra, znašla v navzkrižju z zakonom - trenutno prestaja triletno pogojno kazen, ker je vozila avtomobil, čeprav so ji policisti odvzeli vozniško dovoljenje. Pred časom je sicer napovedala, da se je od igralstva poslovila.