Aktualno
link
Igralka Maggie Gyllenhaal je doživela hladno prho, ko se je želela potegovati za novo filmsko vlogo. Zavrnili so jo, češ da je prestara, kar jo je zelo prizadelo.
Iz sveta znanih
link
Govorice, da je Putinova Alina rodila, oživele: "utrujena, porejena, postarana"
14
22. maj 2015 ob 12:23 Domnevna ljubica ruskega predsednika Putina, nekdanja gimnastičarka Alina Kabajeva, se je po dolgem času pojavila v javnosti z malce drugačnim videzom in spet so tu govorice, da je dobila naraščaj.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Srečen konec zgodbe o človeški krutosti: Pasji najdenček Lucky našel nov dom
4
22. maj 2015 ob 12:25 15. januarja so policisti v Lenartu našli nesrečnega psa: okoli vratu je imel zavezano vrv, ki je bila zategnj ena tako močno, da mu ni več dopuščala normalnega dihanja.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Posebne serije v čast 60. obletnice modela DS
2
21. maj 2015 ob 07:06 Znamka DS se je ob 60. obletnici originalnega modela DS odločila ponuditi omejeno serijo za vsa vozila iz svojega prodajnega programa.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Foto: Maturantje zaplesali četvorko in snemali "selfije" s predsednikom
33
22. maj 2015 ob 15:28 V več mestih po Sloveniji in tujini je opoldne nekaj deset tisoč maturantov zaplesalo tradicionalno četvorko, v prestolnici je plesalce spodbujal tudi predsednik republike Borut Pahor.
Več novic ...
Glasba
link
Foto: Oboževalci zaradi Evrovizije vzeli tudi dopust
50
22. maj 2015 ob 16:16 Imeli so prav, novinarji, ki so napovedali, da gre Maraaya v finale, in oboževalci iz vse Evrope, ki so toliko verjeli v pesem 'Here for You', da so si na obraz narisali celo slovensko zastavo.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Solnograški žličniki
1
22. maj 2015 ob 10:43 Sestavine: 4 jajca, 60 g sladkorja, 30 g moke, 120 g masla , 10 g sladkorja v prahu. Za solnograške žličnike najprej previdno ločite rumenjake od beljakov.
Več novic ...
Časovni stroj
link
Foto: Beckhamovi praznujejo - nekdanji nogometaš dopolnil 40 let
10
2. maj 2015 ob 18:39 Nekdanji nogometaš David Beckham je v krogu družine in prijateljev nazdravil na svoj 40. rojstni dan. Beckham se je rodil 2. maja 1975.
Več novic ...
Šala dneva
DOMISELNO
Novinar vpraša direktorja:
  • Zakaj v vašem podjetju zaposlujete le poročene moške?
  • Ker dobro prenašajo, ko jih nadiram.

PODRUŽNICA
Mimoidoči opazi, da ima berač pred sabo dva klobuka. Vpraša ga:
  • Zakaj pa dva? Berač odvrne:
  • Odprl sem podružnico.
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Ste že rezervirali poletne počitnice?

Arhiv
Video dneva
Vaja za vajo do ... finala?

Slovenski evrovizijski predstavnik dvojec Maraaya je suvereno opravil obe vaji kot tudi generalko. V četrtek, 21. maja, pa bo šlo čisto zares - evrovizijskemu občinstvu se bo predstavil s skladbo Here for you. Srečno!


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo