Aktualno
link
Dan za tem, ko so mediji poročali, da serija Shameless stoji zaradi trdega pogajanja glavne igralke Emmy Rossum za enako plačo kot njen soigralec William H. Macy, je prišlo na dan, da je TV-mreža ...
Iz sveta znanih
link
Donald Trump: Ne bom sodeloval pri Pripravniku, to so izmišljotine
10
10. december 2016 ob 15:45 Donald Trump je na Twitterju zanikal, da bo med predsedniškim mandatom na kakršen koli način sodeloval pri novi sezoni resničnostnega šova Pripravnik.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
Pet slovenskih Instagramov, vrednih ogleda
8. december 2016 ob 06:29 Instagram ima v Sloveniji več dnevnih uporabnikov od Twitterja; čeprav po priljubljenosti prednjačijo lepa dekleta in športniki, smo naredili izbor zanimivih profilov, ki so vredni sledenja.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Za papeža izdelal očala iz kosa 1.600 let stare oljke
34
10. december 2016 ob 19:41 Viktor Jeromel iz Prezida si je zadal posebno nalogo in za papeževo rojstnodnevno darilo izdelal očala iz izjemno stare oljke, ki mu jih bo v kratkem tudi podaril. Viktor in Sanda Jeromel živita v ...
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Stari avtomobili so varčnejši, proizvajalci pa o porabi zavajajo tudi do 35 odstotkov
15
11. december 2016 ob 11:42 Napačno oglaševane vrednosti porabe goriva Slovence pri gorivu vsako leto stane dobrih 100 milijonov evrov, je ugotovil Mednarodni inštitut za potrošniške raziskave. Zaradi čedalje večjih razlik med ...
Več novic ...
Družabna kronika
link
Domotožni Borut Pahor postal spletna tarča posmeha
61
9. december 2016 ob 19:04 Predsednik države Borut Pahor s svojimi objavami na Instagramu nemalokrat dvigne precej prahu in načenja vprašanja o tem, kako posvečena naj bi bila predsedniška funkcija oz.
Več novic ...
Moda
link
MMC odšteva: Mladi talent Matic Veler z gorenjsko nošo v visoko modo
10. december 2016 ob 06:19 Matic Veler je odraščal v krojaški družini, a ne verjame v to, da je ustvarjalnost komu "položena v zibko" - za vse je treba imeti zanimanje in se učiti, pravi. London, svet v malem
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Srnin file na grahovi kremi z vijoličnim krompirjem in pesinim čipsom
1
11. december 2016 ob 12:12 Sestavine: 600 gramov srninega fileja, 20 gramov slanine, zeliščne drobtine, 200 gramov graha, meta, 500 gramov viola krompirja, 60 gramov masla, 0,1 litra mleka, kos rdeče pese, oljčno olje.
Več novic ...
Šala dneva
SAMO NEKAJ DNI
Zdravnik vpraša moža pacientke:
  • Je zdravilo vaši ženi pomagalo do lepšega videza?
  • Je, a le za nekaj dni.
  • Kaj pa se je zgodilo potem?
  • Potem se je umila.

GOSTILNE
Prijatelja se pogovarjata:
  • Verjameš ali ne, s svojo Berto imam težave.
  • Kakšne?
  • Začela je hoditi po gostilnah.
  • Je začela popivati?
  • Ne, mene išče ...
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Katero družbeno omrežje najpogosteje uporabljate za delitev osebnih spominov?

Facebook.
Instagram.
Snapchat.
Twitter.
Tumblr.
Ne uporabljam družbenih omrežij v te namene.
Arhiv
Video dneva
Mitch Buchanan se vrača!

Po nanizanki Obalna straža (Baywatch), ki je pred male zaslone v devetdesetih letih vabila na milijone gledalcev, zdaj prihaja še istoimenski film, z istim osrednjim junakom, Mitchem Buchananom, ki pa ga bo namesto Davida Hasselhoffa upodobil Dwayne The Rock Johnson. Ta skupaj z divjim mladim uvajancem (Zac Efron) odkrije kriminalno skupino, ki ogroža celotno obalo.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo