Aktualno
link
Pet let, od kar so primorski crossover rokerji Low Peak Charlie, prvič resno opozorili na domačem glasbenem prizorišču z izdajo prvenca, so se vrnili s še bolj izoblikovano zvočno podobo, ki so jo ...
Iz sveta znanih
Lepota bivanja
link
Foto in video: Vila, ki iz vsakega prostora ponuja razgled na Blejski otok
55
21. maj 2017 ob 18:03 Zaradi kratkega vselitvenega roka se je naročnik odpovedal želji po novogradnji, namesto tega si je zase in svojo družino zadal poiskati hišo s čudovitim razgledom in velikimi panoramskimi okni.
Več novic ...
Zanimivosti
link
17 let poskušala zanositi, nato rodila ... šesterčke!
5
27. maj 2017 ob 08:00 Ajibola in Adeboye Taiwo sta se kar 17 let trudila, da bi postala starša, a brez uspeha. Do 11. maja, ko sta končno dobila novorojenčka - a ne le enega, ampak kar šest!
Več novic ...
Družabna kronika
link
Igraj se z mano: pomagaj mi, pomagam ti, pa še zabavno bo!
26. maj 2017 ob 18:41 "Kralj in pljunk gresta na koncu igre v isto škatlo. In vest je tista, ki nam govori, kdo smo in kaj smo. To je tista notranja vest, ki jo ima vsak posameznik v družbi. Na žalost pa določene ljudi ...
Več novic ...
Glasba
link
"Hrup lahko naredi vsak osel. Tišina je tisto, kar šteje!"
55
26. maj 2017 ob 14:13 To so besede, s katerimi je Đorđe Balašević opozoril svoje občinstvo v Križankah, da jih ne veže zgolj glasba, ampak nekaj prav tako pomembnega, česar pa ne more doseči vsak.
Več novic ...
Moda
link
Slovo italijanske kraljice kašmirja Laure Biagiotti
26. maj 2017 ob 17:46 Poslovila se je italijanska modna ustvarjalka Laura Biagiotti, ki je bila znana kot kraljica kašmirja in glasnica italijanske mode, njena modna hiša pa je ena izmed največjih v Italiji.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Bezgova panna cotta
26. maj 2017 ob 13:58 Sestavine: 0,4 l sladke smetane, 0,1 l mleka 2 čajni žlički želatine v prahu, vanilijev strok, 5 bezgovih cvetov, 10 dag sladkorja v prahu, olje, 25 dag jagod, 4 dag sladkorja v prahu ali 2 žlici ...
Več novic ...
Šala dneva
OČETA
Peter in Janez se hvalita s svojima očetoma:
  • Mojega očeta so včeraj fotografirali!
  • To ni nič, mojemu so vzeli tudi prstne odtise!

MARMOR
Izjemno bogat moški, ki je obogatel na lahek način, je prišel k zdravniku z zlomljeno nogo. Zdravnik mu reče:
  • Nogo vam bomo dali v mavec.
  • Kakšen mavec neki! Daj marmor!
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Katerega hišnega ljubljenčka imate doma?

Psa.
Mačko.
Ptiča.
Hrčka.
Zajca.
Katero drugo.
Imam jih več.
Nobenega.
Arhiv
Video dneva
Tudi Liam Payne s samostojno glasbo

Kot zadnji izmed nekdanjih članov fantovske skupine, je tudi Liam Payne predstavil prvo samostojno skladbo Strip That Down, ki nakazuje, da se bo tudi on usmeril stran od zvrsti, ki je bila značilna za One Direction.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo