Aktualno
link
"Čez noč se spremeni tvoja osnovna identiteta. Od tega, da o sebi razmišljaš v smislu posameznika, si nato najprej mama."
Več zabavnih novic
Iz sveta znanih
link
Johnny Rotten: "Bog živi kraljico" - in tokrat resno misli resno
9
24. marec 2017 ob 10:49 Legendarni panker John Lydon, ki je pred 40 leti monarhijo okrcal s komadom God Save the Queen, zdaj pravi, da bo kraljico pogrešal in da v resnici obožuje "cirkus" okrog kraljevine.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
Dva slovenska projekta med najboljšimi in najlepšimi v Alpah
8
23. marec 2017 ob 17:01 Zimska soba na Kaninu in prenovljena domačija Vrlovčnik sta uvrščena v finale izbora za arhitekturno nagrado Constructive Alps 2017.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Rusija zavrnila ponudbo za evrovizijski nastop Samojlove prek satelita
36
24. marec 2017 ob 10:56 Rusija je zavrnila kompromisno ponudbo EBU-ja, da ruska predstavnica Julija Samojlova na tekmovanju za pesem Evrovizije maja v Kijevu nastopi v živo prek satelitske povezave.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Volkswagen hiti z elektriko
4
24. marec 2017 ob 14:04 Da bi dosegli cilje zmanjšanja izpustov ogljikovega dioksida v Evropi in na Kitajskem, bodo prvi Volkswagnovi električni modeli morali biti nared leta 2020.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Vrača se Odprta kuhna: glavno vodilo ostaja kakovost
14
24. marec 2017 ob 15:21 V svojo peto sezono vstopa Odprta kuhna, kulinarična tržnica, ki bo poleg Ljubljane, kjer bo zaživela že danes, gostovala še v Celju, Kopru in Novi Gorici.
Več novic ...
Glasba
link
2Cellos predstavljata album z njuno najljubšo filmsko glasbo
8
23. marec 2017 ob 11:34 Stjepan Hauser in Luka Šulić, ki sestavljata duo 2Cellos, sta se na novi plošči, ki sta jo poimenovala Score, lotila filmske glasbe.
Več novic ...
Moda
link
Foto: Japonski oblikovalci predstavljajo nove kolekcije
1
23. marec 2017 ob 10:17 V japonski prestolnici se je začel teden mode, kjer modni oblikovalci predstavljajo nove kolekcije za prihodnjo sezono jeseni in zime.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Ajdova kaša s čemažem in pregreto smetano
24. marec 2017 ob 11:23 Sestavine: 250 ml ajdove kaše, 60 g čebule, 120 g čemaža, 6 žlic sončničnega olja, 200 g pregrete smetane, sol, poper, malo naribanega sira. Na olju popražimo sesekljano čebulo.
Več novic ...
Šala dneva
REŠLJIVA TEŽAVA
Miha reče očetu:
  • Oče, težavo imam, ki jo lahko rešiš samo ti.
  • Ja, kaj pa je?
  • Brez denarja sem.

RAZDELITEV
Odvetnik v ločitvenem postopku sprašuje svojo stranko:
  • Torej, gospa, želite se ločiti. In kako si zamišljate ločitev?
  • Jaz prevzamem krivdo, mož pa naj nosi krivdo in dolgove.
Arhiv ...
Oglasno sporočilo
link
Pomladna priložnost – Pomežik pomladnemu soncu
19. marec 2017 ob 10:13 Prvi topli sončni žarki in jutranje žvrgolenje ptic, že naznanja pomlad. Letni čas, ko se vse počasi prebuja. Dnevi postajajo daljši, toplejši in svetlejši.
Več novic ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kako boste izkoristili daljše dneve in toplejše vreme?

Več se bom gibal v naravi.
Lotil se bom opravil na vrtu.
Dneve preživljam v službi.
Vse bom počel po starem, daljši dan in lepše vreme name nimata vpliva.
Arhiv
Video dneva
Sergej Čas s prvo ploščo Kozmonavt

Belokranjski glasbenik Sergej Čas je pred časom izdal svojo prvo samostojno ploščo, ki jo je naslovil Kozmonavt, za prvi singel pa je izbral skladbo Rad bi te čakal. V besedilu se dotika človeškega občutka minevanja - "gre za med smrtniki zelo nalezljiv moment, v katerem se prej ali slej pred očmi vsakemu izmed nas odvrti film življenja. Navadno takrat potegnemo črto, si zastavimo cilje ali pa se preprosto predamo usodi ter si priznamo, da smo poraženi ter da nam je preprosto zmanjkalo časa," je pojasnil. Dodaja še, da je besedilo aktualno glede na stanje v naši družbi, ki vse pogosteje prepozna in prizna zgolj popolnost.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo