Aktualno
link
Sodišče v New Yorku je odločilo, da je uspešnica kolumbijske pevke Shakire iz leta 2010 Loca plagiat pesmi kantavtorja iz Dominikanske republike.
Iz sveta znanih
link
Foto: Reese na dekliškem oddihu na Capriju, "kralj" James v Grčiji
1
20. avgust 2014 ob 18:56 Letos je veliko zvezdnikov za počitniško destinacijo izbralo Hrvaško, recimo Ellen DeGeneres, Keira Knightley, Blake Griffin, v našo drugo sosedo Italijo pa se je na počitnice podala igralka Reese ...
Več novic ...
Zanimivosti
link
Gromozanska raca prinesla radost v Los Angeles
10
21. avgust 2014 ob 14:19 Pristanišče v Los Angelesu je dobilo nenavadno gostjo, 16,5-metrsko gumijasto račko, ki je obiskala že več kot 19 svetovnih mest, da bi širila radost po svetu.
Več novic ...
Avtomobilizem
link
Fabia predstavlja nov Škodin dizajn
2
20. avgust 2014 ob 19:39 Škoda fabia je po besedah glavnega oblikovalca Jozefa Kabana prvi serijski model, pri katerem so združili visoko uporabno vrednost z bolj čustveno zunanjo podobo.
Več novic ...
Družabna kronika
link
"Kako se bo 11-letnik zaljubil na primer v Skočirja?!"
21
11. avgust 2014 ob 07:47 Bobnar skupine Elvis Jackson Marko Soršak - Soki je ob 20. obletnici svoje kariere izdal DVD 20 za 20, na katerem je zbral dvajset slovenskih izvajalcev, s tem pa postavil ogledalo domačem glasbenem ...
Več novic ...
Glasba
link
Prodajanje popglasbe: Swift "rasistična", Minaj "pornografska"
23
21. avgust 2014 ob 11:20 Najprej je Taylor Swift razburila javnost z videospotom za skladbo Shake It Off, nekaj dni pozneje je to ponovila Nicki Minaj z Anacondo , da ohrani svoj primat "porednega dekleta" hiphopa.
Več novic ...
Moda
link
Letna plača Gisele za 16 milijonov višja tudi od moževe
5
19. avgust 2014 ob 18:42 Pravzaprav bo večja novica od te, da je Gisele Bundchen že osmo leto zapored najbolje plačana manekenka na svetu, takrat, ko jo bo uspelo kakšni njeni kolegici sklatiti z vrha.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Video: Na Veliki planini praznovali dan trniča, sira ljubezni
1
10. avgust 2014 ob 20:09 Simbol pastirstva na Veliki planini je sir trnič, majhen pusti sir z dodatkom smetane in soli v obliki hruškaste kepice.
Več novic ...
Časovni stroj
link
Video: 20 let od smrti ikone grungea Kurta Cobaina
60
5. april 2014 ob 06:32 Billie Joe Armstrong pravi, da je bil prvi mož Nirvane za njegovo generacijo ikona, kot sta bila Lennon in McCartney za njuno. Beck mu je še vedno hvaležen, ker je svet prisluhnil alternativni sceni.
Več novic ...
Šala dneva
PRAV JI JE
Danica zjutraj potoži možu:
  • Dragi, sanjala sem, da sem stopila na žebelj.
  • Prav ti je! Odvrne mož.
  • Zakaj? Vpraša žena.
  • Kaj pa spiš bosa.

OTROŠKA
Mihec zavpije, ko prvič vidi ježa:
  • Mami, mami!
  • Ja, kaj pa je Mihec? Vpraša mama.
  • Poglej kratačo, ki hodi!
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kam se boste odpravili na poletni dopust?

Na morje.
V toplice.
V gore.
Na potovanje.
Dopust je že mimo.
Nikamor.
Arhiv
Video dneva
Tudi lepa Ana sprejela izziv

Navdušenje nad "izzivom ledenega vedra" oziroma Ice Bucket Challengeem med slavnimi ne pojenja. Z vedrom ledeno mrzle vode se je polila tudi srbska teniška igralka Ana Ivanović in k enakemu dejanju izzvala Rogerja Federerja, Sereno Williams in Bastiana Schwansteigerja.


Več videev ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo