Aktualno
link
Ljubitelji Evrovizije lahko začnejo odštevati: znani so trije datumi v letu 2015, na katere so bodo nekje v Avstriji odvili trije evrovizijski večeri.
Iz sveta znanih
link
Foto: Zoe Saldana - nosečnost potrjena, trebušček je že tu
1
23. julij 2014 ob 17:41 Igralka Zoe Saldana je na premieri Varuhov galaksije z izbiro obleke prilila ogenj na govorice, da pod srcem nosi dojenčka.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Naplavine legokock poglabljajo uganko skrivnostnih zakonov morskih tokov
9
23. julij 2014 ob 11:27 V morje ob obali Cornwalla je leta 1997 padel zabojnik, poln legokock. Namesto da bi za vedno potonile na dno morja, se posamezni delci še danes pojavljajo na tamkajšnjih plažah.
Več novic ...
Avtomobilizem
link
Izdelajte sami svojega minija
3
22. julij 2014 ob 19:23 Danski izdelovalec igrač predstavlja klasičnega minija v miniaturni izdaji, za katero pa se bo treba malce potruditi in sestaviti 1.077 delov.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Video: Prireditev Pivo in cvetje letos privabila več tujcev
8
20. julij 2014 ob 14:00 Okrog sto tisoč obiskovalcev je v treh dneh po ocenah organizatorjev obiskalo petdeseto prireditev Pivo in cvetje v Laškem. Med njimi so bili številni tujci. Po skromnem četrtkovem obisku
Več novic ...
Glasba
link
Tudi Beyoncé bo zapeljevala v "porniču za mamice"
4
22. julij 2014 ob 14:28 Ameriška zvezdnica Beyoncé je potrdila sodelovanje pri filmu 50 odtenkov sive, v katerem bo gledalce zapeljevala s svojim glasom.
Več novic ...
Moda
link
Nena Florjančič: "Imamo veliko modnih talentov"
22. julij 2014 ob 13:38 "Trendi so za stiliste. Modni oblikovalci, vsaj tisti ljudje, s katerimi jaz sodelujem, pa črpajo navdih z drugih področij življenja," razmišlja oblikovalka oblačil in modnih dodatkov Nena Florjančič.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
"Ogabna pomaranča" in "popačen jajčevec" prodajni uspešnici v Franciji
15
17. julij 2014 ob 12:16 Francoska veleblagovnica Intermarché je pred kratkim sprožila kampanjo v bran "grdi" zelenjavi in sadju, s katero je napovedala boj proti čezmernemu metanju hrane v smeti.
Več novic ...
Časovni stroj
link
Video: 20 let od smrti ikone grungea Kurta Cobaina
60
5. april 2014 ob 06:32 Billie Joe Armstrong pravi, da je bil prvi mož Nirvane za njegovo generacijo ikona, kot sta bila Lennon in McCartney za njuno. Beck mu je še vedno hvaležen, ker je svet prisluhnil alternativni sceni.
Več novic ...
Šala dneva
NISO SPOROČILCA
Učitelj jezno:
  • Vidva tam zadaj, bi si lahko nehala podajati sporočilca!? Eden reče:
  • Saj si ne podajava sporočilc, kartava.

SKUPNEGA
Lojze vpraša prijatelja:
  • Kaj imata skupnega policist in bankovec za 100 evrov?
  • Pojma nimam, kaj? Vpraša prijatelj.
  • Nikoli ju ni pri roki, ko ju najbolj potrebuješ ...
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kam se boste odpravili na poletni dopust?

Na morje.
V toplice.
V gore.
Na potovanje.
Dopust je že mimo.
Nikamor.
Arhiv
Video dneva
Beyoncé v "porniču za mamice"

Ameriška zvezdnica Beyoncé je potrdila sodelovanje pri filmu 50 odtenkov sive, v katerem bo gledalce zapeljevala s svojim glasom. Na Instagramu je pevka objavila kratek napovednik težko pričakovanega filma (predvsem med oboževalci knjižne uspešnice), v katerem lahko slišimo tudi njen glas.


Več videev ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo