Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo
Na avtocestah proti mejnim prehodom z Avstrijo so nastali daljši zastoji tovornih vozil.

Arhiv

Koncerti v Hendrixu Radiolive! - Ana Pupedan

25. 5. 2023

V oddajo radioLive! so prišli Ana Pupedan. Pivška glasbena skupina z edinstvenim glasbenim slogom, energijo in izbrano sporočilnostjo. Pravzaprav z nami prazujejo kar rojstni dan. Na ta dan leta 1949 se je namreč naša radijska postaja prvič oglasila pod imenom Radio jugoslovanske cone Trsta - Radio Trieste zona Jugoslava. Ni ga lepšega darila, kot praznovati skupaj s Pupedanci, ki slovenski glasbeni prostor bogatijo že več kot 30 let.

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – Rina

24. 5. 2023

To sredino jutro nam je, ob kavi in kitari, ter s prepevanjem v živo, krajšala umetnica, ki sliši na ime Rina. Ne samo glasba, tudi slikanje, ukvarjanje z jezikom in potepanja jo delajo edinstveno.

Prva vrsta Kadinelia

23. 5. 2023

V sodelovanju s festivalom Druga godba nastopa grški duo Kadinelia, ki zvoke tradicije prefinjeno prepleta s sodobnostjo. Kadinelia sta Evi Seitanidou in Thanasis Zikas.

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat - Kvintet Dori

22. 5. 2023

Kvintet Dori je slovenska narodnozabavna zasedba, ki deluje od leta 1995. Imenujejo se po znanem župniku Izidorju Pečovniku – Doriju, ki ga tokrat imamo na telefonski zvezi. Danes jih gostimo na Radiu Koper. Oddajo vodi Smilja Baranja.

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – Manca Špik

17. 5. 2023

V sredino jutro ob kavi in kitari smo tokrat povabili Gorenjko Manco Špik. Ob sproščenem klepetu v živo je zapela tudi nekaj svojih največjih uspešnic.

Jutranji koncert pri Andreju LPS v živo pri Andreju

17. 5. 2023

Največji evropski glasbeni šov se jim je zgodil prezgodaj. Leto dni pozneje LPS kažejo obrise benda, ki se gre zares. A v našem primeru morda za koga še vedno (pre)zgodaj, ker gre za jutranji koncert.

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – 2B

10. 5. 2023

V sredino jutro ob kavi in kitari smo tokrat povabili bratski dvojec, Gašperja in Primoža Miheliča, ki slišita na ime 2B. Prebujala sta z zanimivo mešanico glasbenih stilov, ki najbolje izraža njuna čustva. Te sta zbrala tudi na novem albumu.

Jutranji koncert pri Andreju Masayah v živo pri Andreju

10. 5. 2023

Masayah, z nominacijama za debitantko leta in skladbo leta, nagrada zlata piščal in pred prvim samostojnim koncertom v Ljubljani. V živo!

Prva vrsta BosaZnova

9. 5. 2023

BosaZnova, Vanja in Matjaž Romih, ob spremljavi tolkalca Mihe Friedricha, v Prvi vrsti predstavlja album Terapija za pare.

Koncerti v Hendrixu Radiolive! - Paul Grem

4. 5. 2023

Majsko serijo oddaj radioLive! začenjamo z rokerji Paul Grem. Oddaja poteka v živo iz Studia Hendrix. Vodi Blaž Maljevac.

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – U-ROS

3. 5. 2023

V sredinem Jutru ob kavi in kitari nas je prebujal umetnik in skladatelj U-ros, ki je bil dolga leta spremljevalni vokalist mnogih znanih pevcev in pevk, tokrat pa je stopil v ospredje. Pred kratkim je izdal album s kar 500 avtorskimi skladbami. Kaj je izbral za sredino jutro?

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – BATISTA CADILLAC

26. 4. 2023

Sredino jutro ob kavi in kitari smo tokrat preživeli s skupino Batista Cadillac. Nekoč uspešen dvojec se je v zadnjih letih kar precej razširil, tokrat pa smo jih spet malce skrčili za unikatno, akustično izvedbo.

Prva vrsta Nataša Vester Trseglav - NaTaša

25. 4. 2023

Nataša Vester Trseglav – NaTaša, prejemnica zlate kante na kantavtorskem festivalu Kantfest International 2021, v družbi baskitarista Tadeja Kampla in tolkalista Enosa Kuglerja predstavlja svoje avtorske pesmi.

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – Parvani Violet

19. 4. 2023

Jutro ob kavi in kitari nam je polepšala glasbenica, ki jo poznamo pod imenom Parvani Violet

Koncerti v Hendrixu Jazz v Hendrixu - Gal Furlan QUARTET!

18. 4. 2023

Aprilski Jazz v Hendrixu prinaša ognjevito zmes avantgarde in free jazza, afro beata, funka in drugih našpičenih zvrsti. V studio Hendrix so nas tokrat obiskali GAL FURLAN QUARTET! Saksofonist Jure Boršič, kitarist Anton Lorenzutti, basist Timi Vremec in vodja zasedbe, bobnar Gal Furlan. Oddajo vodi Mojca Maljevac

Izštekani Izštekani: Hauptman

17. 4. 2023

Izštekana glasbena oddaja z Juretom Longyko.

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat! - Oktet Deseti brat

17. 4. 2023

Naši gostje so člani okteta Deseti brat iz Ljubljane. Pevci so prejemniki zlatega odličja na Mednarodnem zborovskem tekmovanju v Limburgu v Nemčiji. Navdušili so velikega tenorista Luciana Pavarottija, sodelovali so s Slavkom Avsenikom in Slavkom Avsenikom mlajšim in prvi zapeli Golico v vokalni izvedbi.

Jutra ob kavi so še lepša ob kitari Jutro ob kavi in kitari – Leila Aleksandra

12. 4. 2023

V sredino jutro ob kavi in kitari smo tokrat povabili glasbenico, pesnico, filmska producentko in publicistko Leilo Aleksandro, ki nam je predstavila kar nekaj svežih skladb in zadela sedem košev.

Prva vrsta Mirna Bogdanović in Big Band RTV Slovenija

11. 4. 2023

Mirna Bogdanović, jazzovska pevka, pianistka in skladateljica, predstavlja avtorsko glasbo z orkestrskimi priredbami v družbi Big Banda RTV Slovenija pod vodstvom Lojzeta Krajnčana.

Stran 1 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov