Sandra bo naziv mis Slovenije poskušala čim bolje izkoristiti v naslednjem letu. Foto: MMC RTV SLO
Sandra bo naziv mis Slovenije poskušala čim bolje izkoristiti v naslednjem letu. Foto: MMC RTV SLO
Mis sveta 2010
Med 115 najlepšimi Zemljankami smo pogrešali domačo predstavnico. Foto: EPA

Med 115 lepoticami, ki so se letos potegovale za naziv najlepše v kitajski provinci Hainan, natančneje v mestu Sanja, so domače gledalke in gledalci zaman čakali na predstavitev slovenske predstavnice, saj je tudi sama spremljala prireditev po televiziji.

Kot je znano, se je Sandra v domovino vrnila še pred svetovnim izborom zaradi zdravstvenih težav. Naziv najlepše na diamantnem, že 60. izboru za mis sveta, je letos šel v roke 18-letne Američanke Alexandrie Mills. Druga spremljevalka je postala 22-letna predstavnica Venezuele Adriana Vasini. Prva pa 20-letna predstavnica Bocvane Emma Wareus.

Po izboru smo 21-letno Dravograjčanko poklicali in jo povprašali, kako je sama doživela samo prireditev. "Zmagovalka je prihajala iz moje skupine, vendar ni bila moja favoritka. Najbolj sem stiskala pesti za predstavnici Venezuele in Norveške, s katerima sem se tudi najbolje ujela," je povedala Sandra.

Čeprav se ni predstavila gledalcem izbora za mis sveta po svetu, ji v tolažbo še vedno ostaja lenta mis Slovenije. "Naziv mis Slovenije bom skušala čim bolje izkoristiti. Predvsem bom svoje moči usmerila v dobrodelnost in izpolnjevanju medijskih obveznosti," je razkrila svoje načrte Dravograjčanka, ki je prav na današnji dan proslavila svoj rojstni dan.

Sandra jutri v Spet doma
"Že v novembru me čaka kar nekaj intervjujev. Želim pa si izkusiti čim več stvari, preden bom predala svojo krono naslednje leto," je še dodala simpatična Korošica. Že jutri pa bo še več svojih vtisov iz Kitajske in spremljanja izbora za mis z domačega kavča delila v studiu 1 Televizije Slovenija, saj bo gostja Maria Galuniča v oddaji Spet doma.