Drugi finalni par Nina in Primož. Foto: Janez Kotar
Drugi finalni par Nina in Primož. Foto: Janez Kotar
Petra Jerman in Sašo Pašič sta se žal poslovila. Foto: Janez Kotar

Njuna zgodba se je začela pred šestimi leti. Oba sta športnika, združil pa ju je Primožev trener. Sledili so zmenki, ki so prerasli v ljubezen, ki pa se ni končala kljub njegovi poškodbi. 31-letni Primož je namreč pri padcu na smučišču priletel v deblo, postal paraplegik in pristal na invalidskem vozičku.

Bilo je težko za oba, čakala ju je dolga rehabilitacija, a sta skupaj premagala to življenjsko preizkušnjo. Prepričana sta, da jima je dano, da sta prijatelja, zaveznika in ljubimca, ki si stojita ob strani. Zdaj sta starša dvema otrokoma in si želita, da bi vse sadove njune ljubezni okronala še s poroko.

V finalu se bosta tako pridružila simpatičnima Maji Monetti in Marjanu Kavšku ter še enemu paru, Idi in Alešu ali pa Tadeji in Davorju.

Ida Vodušek (33 let) in Aleš Cestnik (36 let)
Bila je ljubezen na prvi pogled, le da Aleš ni bil princ na belem konju, ampak princ v belem yugu. Po končanem šolanju in odsluženem vojaškem roku se jima je rodila hčerka in začela sta gradnjo novega doma. Aleš je doživel družinski tragediji, ki sta zaznamovali njihovo skupno življenje, saj je zgodaj, pri 18 letih izgubil mamo, nato pa po sedmih letih še očeta. Po šestih letih sta se odločila za še enega otroka in po hčerki se jima je rodil sin. Še vedno pa sanjata o sanjski poroki, čeprav sta par že 17 let.

Davor Pirnavar (27 let) in Tajda Frčej (25 let)
Davor in Tajda sta par, ki ljubita presenečenja. Davor je Tajdo presenetil tudi z odhodom na avdicijo, saj ji ni povedal, kam se odpravljata. Skupaj sta dobri dve leti, spoznala sta se na morju. Leto za tem sta se na noč čarovnic zaročila na pravljičnem gradu Hohenzollern. Tudi zaroka je bila presenečenje in povzpela sta se po preštevilnih stopnicah na vrh najvišjega stolpa, ki je običajno zaprt za javnost. Otrok še nimata, obožujeta pa svojega psa, kavalirja Luckya. Davor je tudi strasten jadralni padalec, Tajda pa ga spremlja pri njegovih podvigih.

V spodnjem videu lahko bolje spoznate ob para in po telefonu glasujete za tistega, ki vas je bolj prepričal, ter mu tako omogočite preboj v finale.

Za Ido in Aleša oddate glas tako, da s stacionarnih telefonov pokličete na 090 933 001, v prenosne telefone pa vtipkate *303*1# in pritisnete tipko kliči. Za Davorja in Tajdo pa oddate glas tako, da s stacionarnih telefonov pokličete na 090 933 002, v prenosne telefone pa vtipkate *303*2# in pritisnite tipko kliči. Svoj glas lahko oddate od ponedeljka do petka (razen četrtka in praznikov). Glasovalne linije so odprte tudi med ponovitvijo oddaje.

Dobro jutro, 3. del
Dobro jutro, 3. del