Dolgonoga dekleta so očarala pevca Domna Kumra, s katerim so se odlično zabavali. Foto: Organizator izbora
Dolgonoga dekleta so očarala pevca Domna Kumra, s katerim so se odlično zabavali. Foto: Organizator izbora

Najpogumnejše in najbolj zagrete med njimi so celo poprijele za vesla ter same poskušale poganjati splav. Pot jih je nato vodila po starem mestnem jedru, kjer ni manjkalo radovednih in občudujočih pogledov mimoidočih, mimo stolnice, Glavnega trga ter seveda mimo SNG-ja, kjer bo v nedeljo izbrana najlepša Slovenka.

Izbor mis Slovenije si boste lahko ogledali v nedeljo, 29. avgusta, od 20.00 na 1. programu TV Slovenija in prek MMC-ja.

Popoldne so finalistke obiskale Ptuj in odšle na kosilo. Zvečer je finalistke presenetil pevec Domen Kumer, ki so so se mu dekleta celo pridružila na odru. Domen je bil nad lepoto letošnjih finalistk navdušen, ko pa so skupaj z njim zapele, so dobile še dodatne točke za simpatičnost. Na željo finalistk je zapela tudi njihova učiteljica hoje Sanja Grohar in poskrbela za še boljše vzdušje.

V zadnjih dveh dneh pred finalno prireditvijo se dekleta intenzivno pripravljajo na dogodek, ki bo enemu izmed njih spremenil življenje, saj bo postala nova mis Slovenije 2010. Že 1. oktobra bo odpotovala na Kitajsko, natančneje na rajski otok Hainan (mesto Sanya), kjer bo Slovenijo predstavljala na najprestižnejšem lepotnem izboru mis sveta.