Par ima skupaj dveletnega sina Dylana Valdésa Cardono. Foto: PrintScrn YouTube
Par ima skupaj dveletnega sina Dylana Valdésa Cardono. Foto: PrintScrn YouTube
Victor Valdés in Yolanda Cardon
Valdés je dejal, da je kemija na snemanju prišla spontano. Foto: PrintScrn YouTube

Po mnenju številnih najbolj vroč par na Pirenejskem polotoku se je prepustil spogledovanju s fotografskimi objektivi za špansko revijo DTLux. To je bilo prvo skupno fotografiranje zakoncev. Valdés pa je ob tem dejal, da so vsi na prizorišču poskrbeli, da sta se počutila "zelo udobno", kar je samo fotografiranje močno olajšalo.

Kemijo na snemanju sta po besedah vratarja vzpostavila spontano. "Čutim se zelo srečnega, da je moja žena vedno z mano. Kot par sva se popolnoma ujela že od prvega dne," je dejal Vales v pogovoru za revijo.

Hkrati je priznal, da ni obremenjen z modo, ko je govor o njegovem vsakdanjem videzu. Tako ga lahko prej zasledite v kavbojkah in kratki majici kot pa v priznanih blagovnih znamkah, kot so Burberry, Marciano ali Hugo Boss. A hkrati priznava, da so njegova šibkost usnjene jakne.

In medtem ko se Valdés še lovi pred fotografskimi objektivi, je to nekaj povsem običajnega za njegovo izbranko. Preden je Yolanda rodila njunega sina Dylana, je služila svoj dnevni kruh kot manekenka.
29-letnik je v letih igranja za Barcelono postal nepogrešljivi člen Kataloncev. A z zmagami pridejo tudi porazi. "Kadar izgubimo, vzamem slušalke in poslušam svojega 'prijatelja' Boba Marleyja. Ob tem vsaj za nekaj časa pozabim na svet okoli sebe," je priznal Valdés.

Posebno prijateljstvo z Iniesto
Med svojimi soigralci je zelo cenjen. Najmočnejšo vez pa goji z Andrésom Iniesto, ki ga na družabnih omrežjih imenuje kar "brat". "Najino prijateljstvo sega precej nazaj. Ta najina vez bo trajala večno, ker je on res oseba, ki je bila vedno ob meni, in prav tako se trudim tudi jaz, da sem vedno ob njem," je spregovoril o svojem tesnem prijateljstvu z Iniesto in dodal, da predvsem ceni njegovo pristnost in iskrenost.