V skupino Moje 3 so se združile Sara Jovanović (desno), Nevena Bozović (v sredini) in Mirna Radulović (levo). Foto: EPA
V skupino Moje 3 so se združile Sara Jovanović (desno), Nevena Bozović (v sredini) in Mirna Radulović (levo). Foto: EPA

Srbi so svojega predstavnika izbrali v dveh večerih - v nedeljo se je znova pomerilo najboljših pet superfinalistov. Prepričljive zmagovalke večera, ki bodo maja odpotovale v Malmö, so tri privlačne pevke, Sara, Mirna in Nevena, ki so se posebej za to priložnost združile v skupino Moje 3.

Srbsko občinstvo so osvojile s pesmijo Ljubav je svuda (Ljubezen je povsod), ki sta jo napisala Marina Tucaković in Saša Milošević Mare.

Resničnostna oddaja kot odskočna deska
Dekleta so se srbski javnosti prikupila že prej, saj so vse tri postale superfinalistke resničnostne oddaje izbiranja glasbenih talentov Prvi glas Srbije. V tej oddaji je na koncu slavila 21-letna Mirna Radulović, ki je pokazala, da se dobro znajde v različnih glasbenih zvrsteh. Nevena Božović je stara 18 let, prihaja iz Kosovske Mitrovice in je študentka beograjske fakultete za glasbo. Trojico pa zaokrožuje 19-letna Sara Jovanović, ki je bila rojena v Rimu, tam je tudi odraščala.

V finale Beovizije so se poleg skupine Moje 3, ki je od začetka veljala za favorita, uvrstili še Saška Janković, SKY, Dušan Svilar in Marija Mihajlović.

Srbija bo na Evroviziji nastopila v prvem polfinalu 14. maja, torej bodo dekleta tudi hude tekmice naše predstavnice Hannah, ki bo skušala v finale priti z energično pesmijo Straight into Love.

Poslušajte in ocenite - vam je všeč pesem Ljubav je svuda?