Iz sveta znanih
(4)

Poudarki

  • Zaroka, razhod, nova zaroka in končno tudi poroka?
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.6 od 7 glasov Ocenite to novico!
Hugh Hefner in Crystal Harris
Crystal je Hefa po razhodu obtožila, da pri seksu zdrži 'le kakšni dve sekundi', nato pa se je za izjavo opravičila ... Foto: EPA

Dodaj v

86-letni Hef in 26-letna Crystal: Ljubezen, denar, oboje ali nič od tega?

Poroka na silvestrovo
3. december 2012 ob 09:01
Los Angeles - MMC RTV SLO

Hugh Hefner je znova "na prizorišču". Potem ko mu je zaročenka Crystal Harris lani le pet dni pred poroko pobegnila, jo je poleti vzel nazaj, zdaj pa na silvestrovo (znova) načrtujeta skok v zakon.

26-letna plavolaska, ki je decembra leta 2009 postala zajčica meseca, je 86-letnega lastnika Playboya neslavno pustila skoraj pred oltarjem. Ko je bilo že vse pripravljeno za poročno slavje, je stisnila rep med noge in zbežala.

Takrat je dejala: "Nenadoma sem začela razmišljati o vsem skupaj in obdajali so me dvomi. Nisem bila mirna, vse se je dogajalo prehitro. Ko sem se v miru usedla in se vprašala, ali si tega res želim, sem ugotovila, da si ne." Tako se je izselila iz znamenite vile Playboy Mansion v Hollywoodu, v več intervjujih pa ni varčevala s kritikami na Hefnerjev račun. Dejala je, da seks z njim traja "okoli dve sekundi" in da "je pač ni nikoli vzburjal, žal".

A je kmalu obrnila ploščo in čez nekaj mesecev smo lahko v rumenih medijih že brali, da je znova potrkala na Hefnerjeva vrata. Ta jo je sprejel nazaj in znova sta postala par. Po pol leta zveze pa sta za novo leto razkrila, da sta zaročena, in znova napovedala poroko - tokrat le v krogu družine in prijateljev.

Lekcije iz samostojnosti
Menda se je lepotička v mesecih samskega življenja naučila, kako biti neodvisna in kako se postaviti na noge, zdaj, ko je to spoznala, pa se lahko preda 60 let starejšemu poslovnežu. Opravljivi mediji sicer ne skoparijo s ciničnimi in tudi zlobnimi pripombami na njun račun, češ, da gre v njunem odnosu za vse kaj drugega kot za ljubezen.

Če ga ne bo še drugič pustila na cedilu, bo Crystal postala tretja Hefnerjeva žena, zanjo pa bo to prvi skok v zakon.

A. P. J.
Prijavi napako
Komentarji
lunajko222
# 03.12.2012 ob 10:07
"Menda se je lepotička v mesecih samskega življenja naučila, kako biti neodvisna in kako se postaviti na noge, zdaj, ko je to spoznala, pa se lahko preda 60 let starejšemu poslovnežu." --

se pravi, ko se je postavila na svoje noge je videla kako drago je to početje, ter se odločila biti ne-samostojna boljše ker ti račune plačajo drugi .. what a hoe ! ))

Ta tipo pa nič boljši.. če si želi prostitutko obstajajo cenejše kot pa tele ki ti vzamejo 50% denarja ob ločitvi..
kozi
# 03.12.2012 ob 19:29
Nekateri se skozi življenje prebijajo z glavo, drugi s komolci, spet drugi pa uporabljajo drug del telesa.
Nikec3
# 03.12.2012 ob 18:13
Ona zgleda 46, on pa kakih 66.
Binder Dandet
# 03.12.2012 ob 12:56
Piše, da je stara 26, izgleda 36. Lahka tud, da je slaba slika, ampak men izgleda kot koža ene, ki se preveč pajsa v solariju.
Kazalo