Ashlee in Evan se naraščaja že veselita. Foto: EPA
Ashlee in Evan se naraščaja že veselita. Foto: EPA

30-letna ameriška (ne preveč uspešna) igralka in pevka, je že decembra naznanila, da bo drugič postala mama, zdaj pa je za revijo People povedala še, da pričakuje deklico.

To bo prvi otrok za Ashlee in Evana, sicer igralca in sina ikone soula Diane Ross. Ashlee ima enega otroka že iz prejšnjega zakona z basistom zasedbe Fall Out Boy Petom Wentzom. Zdaj šestletni Bronx se je rodil 20. novembra 2008, Simpsonova pa pravi, da se sestrice že veseli: "Vedno si je želel sestre, tako da je že zelo vznemirjen. Mlajšega bratca že ima, zdaj pa bo dobil še sestrico." Z bratcem je Ashlee mislila na petmesečnega sina nekdanjega moža Wentza in njegovega dekleta Meagan Camper.

Pete in Ashlee sta se spoznala leta 2006, poročila pa maja 2008. Dva tedna po poroki sta oznanila, da pričakujeta naraščaj, Bronx se je rodil novembra istega leta. Njun zakon se je zaradi "nepremostljivih razlik" uradno končal novembra 2011. Takrat je imela Simpsonova kratko razmerje z igralcem Vincentom Piazzo, julija 2013 pa sta postala par z Evanom. Zaročila sta se januarja 2014, poroka pa je sledila avgusta istega leta na posestvu Diane Ross.