Morgan in Bode sta se spoznala maja, že avgusta sta bila zaročena, oktobra poročena, decembra pa naznanila, da pričakujeta otroka. Foto: Instagram
Morgan in Bode sta se spoznala maja, že avgusta sta bila zaročena, oktobra poročena, decembra pa naznanila, da pričakujeta otroka. Foto: Instagram
Sara McKenna je v petem mesecu nosečnosti objavila to fotografijo. Foto: Twitter
McKennova je vseskozi izpostavljala, da je otrok Millerjev. Foto: Facebook
Miller se je zaradi Dacey iz New Hampshira preselil v kalifornijski San Diego. Foto: Instagram

Smučarski zvezdnik in njegova žena, profesionalna odbojkarica Morgan Beck, sta za božič razodela, da je noseča, a v soboto je, prav tako prek Twitterja, javnosti sporočila, da je izgubila otroka.
"Precej težko jutro. Izgubila sva otroka. Zlomljenega srca, a pobirava se skupaj," je tvitnila Morgan le nekaj ur zatem, ko je prišlo na dan, da njen mož bije sodni bitki na dveh frontah. Ni trajalo dolgo, ko je Morgan že objavila instagram potnih listov para s pripisom, da kljub vsemu odhajata na potovanje v Evropo.

35-letni Miller, znan kot velik plejboj, ki ima dekleta na praktično vsaki postaji svetovnega pokala, se je z 10 let mlajšo Beckovo poročil oktobra. Spoznala naj bi se maja istega leta, prek skupnega agenta, poletne olimpijske igre v Londonu pa sta že obiskala kot par, oktobra sta bila že poročena.
Njuna ljubezenska zgodba je potekala zelo hitro - in zelo javno. Vse novice sta delila na Twitterju, vključno navdušenje nad otrokom, čeprav je bila Morgan šele v prvem mesecu nosečnosti. Otrok naj bi se rodil 8. avgusta.

Miller zdaj toži nosečo žensko po imenu Sara McKenna za skupno skrbništvo nad njenim še nerojenim otrokom in žensko po imenu Chanel Johnson za skupno skrbništvo njene štiriletne hčerke Neesyn Dacey, poroča TMZ. "Bode Miller je profesionalec ... v osemenjevanju ... nedavno poročeni olimpijski prvak je namreč pravkar vložil dve ločeni tožbi zaradi očetovstva proti dvema različnima mamama - takoj zatem, ko je napumpal lastno ženo," so bili nazorni pri TMZ-ju.

Twitterska vojna
Za McKennovo Miller v tožbi navaja, da je datum spočetja otroka neznan, a sodeč po njenih tvitih naj bi bil rok poroda valentinovo, torej 14. februar. Z Millerjem se je spustila v pravo vojno na Twitterju, potem ko je on avgusta prek tega družbnega omrežja s fotografijo zaročnega prstana naznanil, da je zaročen z Morgan.
A McKennova, ki se na Twitterju opisuje kot "gasilka, pilotka helikopterja, nekdanja marinka, model, bodoča mamica in diplomantka elitne univerze", mu je hitro odgovorila s fotografijo ultrazvoka njenega otroka in pripisom: "Fantek je! Dojenček Samuel Bode Miller mlajši ima rok na valentinovo, kakšno popolno darilo! Tako navdušena sem:)@millerbode."

Miller je ustrelil nazaj: "Ljudje bi morali dokazati svojo duševno uravnovešenost, preden jim pustijo sodelovati v množičnih medijih#noro." Na to mu je ona odgovorila: "Opravi že test očetovstva, Bode. Sita sem že, kako si ravnal z nama. V sodnih dokumentih ne moreš skriti DNK." Pozneje je Miller vse tvite izbrisal.
McKennova trdi še, da je Miller več kot mesec dni čakal z naznanilom svoje zaroke, da bi prikril, da je oplodil drugo žensko. Če so datumi pravi, je McKennova namreč zanosila sredi maja.
Konec za letos
Kdaj so se stvari zapletle z Johnsonovo, prav tako ni povsem jasno. Miller je hčerko takoj priznal in skrbel zanjo zadnja štiri leta, celo v San Diego se je preselil, da bi ji bil bližje.
Do zdaj je veljalo, da ima z njeno materjo, ki se je medtem poročila, zgleden odnos in je nikdar ni želel javno izpostavljati. Z Dacey se je, vsaj sodeč po njegovih navedbah in fotografijah, ukvarjal veliko, z njo pa se je družila tudi Morgan.

In če ima Miller letos veliko drame v zasebnem življenju, je ima toliko manj na snežnih strminah. Pred dnevi je namreč dokončno pokopal vse upe oboževalcev, da ga bodo lahko letos še videli na tekmah svetovnega pokala.
Dvakratni zmagovalec skupnega seštevka in petkratni dobitnik olimpijskih medalj je namreč sporočil, da bo z vrnitvijo počakal do prihodnje sezone in olimpijskih iger v Sočiju, saj še celi poškodbo kolena.