Caitlyn Jenner je bila gostja pooskarjevske zabave Vanity Fair. Foto: Reuters
Caitlyn Jenner je bila gostja pooskarjevske zabave Vanity Fair. Foto: Reuters

V knjigi z naslovom The Secrets of My Life (Skrivnosti mojega življenja) 67-letna transspolna aktivistka 61-letno nekdanjo ženo obtožuje, da jo je "prisilila, da potlači svoj pravi jaz", poročajo viri blizu vpletenih.

Zakonca Jenner sta skupaj z otroki nastopala v razvpitem resničnostnem šovu V koraku s Kardashianovimi, v katerem je kljub nenehno vključenim kameram očitno ostalo kar nekaj reči prikritih.

Preprečeno razkritje
Kris in Bruce, nekdanji zvezdniški atlet in olimpijski prvak v deseteroboju, sta se poročila leta 1991, po njeni ločitvi od slavnega, zdaj pokojnega, odvetnika Roberta Kardashiana. Caitlyn piše, da je že takrat Kris povedala o svoji želji po spremembi spola, a ji je Kris preprečila, da se razkrije, še pravijo tisti, ki poznajo vsebino knjige.

Z druge strani pa prihajajo trditve, da so omenjene navedbe "neutemeljene" in da "Caitlyn Kris preprosto zameri, da ni mogla živeti, kot si je želela".

Skupno imata deset otrok
Zakonca, ki sta se razšla decembra 2014 po polnih 22 letih zakona, v katerem sta se jima rodili hčerki Kendall in Kylie (Bruce je bil tudi očim Kourtney, Kim, Khloe in Roba Kardashiana, iz prejšnjih zakonov pa ima še svoje štiri otroke, torej jih imata s Kris skupno deset), sta si navzkriž že od julija 2015, ko je Caitllyn na v zgodbi z naslovnice Vanity Fair razkrila svojo novo identiteto in okrcala Kris.

Po odhodu iz "klana Kardashian" je Caitlyn dobila svoj resničnostni šov Jaz sem Cait, ki je sledil njenemu prilagajanju na novo življenje in na spremembe, ki jih je prineslo njej in njeni okolici.

Well, this is what my holidays looked like... from #NYE to #MLK. 10,000 signatures for my book! #secretsofmylife

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Jan 17, 2017 at 4:41pm PST