Oči obiskovalcev Westove modne revije so bile uprte v Odoma. Foto: Reuters
Oči obiskovalcev Westove modne revije so bile uprte v Odoma. Foto: Reuters

Lamar, za katerega bi bila pred meseci skoraj usodna mešanica kokaina in viagre, se je mudil v Madison Square Gardnu. Kanye West je namreč v četrtek v sklopu modnega tedna v New Yorku priredil modno revijo Yeezy Season 3, hkrati pa predstavil svoj novi album The Life of Pablo. Sam ga je že razglasil za najboljši album na svetu, a svoje bodo morali povedati še poslušalci in kritiki.

Brez družine Kardashian ne gre
Med občinstvom je najbolj izstopala družina Kardashian, v središču pozornosti je bila Westova žena Kim Kardashian, mnogi pa niso mogli niti mimo nekdanjega košarkarja Lamarja Odoma, čigar življenje je še pred nekaj tedni viselo na nitki.

Odom se je po poročanju CNN-a ves večer družil s Khloe, s katero sta še vedno poročena. Zahtevek za ločitev sta sicer vložila že leta 2013, vendar je Khloe ločitev po skoraj usodnem večeru za Odoma preklicala. Njegovo okrevanje so sicer mnogi označili za čudež, saj so košarkarju odpovedali srce in drugi življenjsko pomembni organi, a se je zbudil iz kome in po 72 urah že dihal brez pomoči aparatov.

Predstavitve albuma so se udeležili tudi drugi znani obrazi, v prvih vrstah je bilo opaziti Anno Wintour, Karlie Kloss, 50 Centa in Lil' Kim, po modni pisti pa se je sprehodila Naomi Campbell.