Skupno fotografijo je na Instagramu objavila Amandla. Foto: Instagram
Skupno fotografijo je na Instagramu objavila Amandla. Foto: Instagram

16-letnik je že večkrat pokazal, da se ne ozira na mnenje drugih in da rad krši "pravila" oblačenja. Tako si je tudi za maturantski ples, na katerem je spremljal prijateljico, izbral dolgo belo krilo in črno tuniko. Pod krilom je imel oblečene še črne hlače, na roke pa si je nadel bele usnjene rokavice. Amandla, ki jo je širša javnost spoznala v filmu Igra lahkote, se je odločila za nekoliko bolj konvencionalno opravo. Nosila je dolgo črno-zlato obleko, videz pa je dopolnila z vpadljivo pričesko.

Za Smitha je bil to že drugi maturantski ples, ki se ga je udeležil letos. Na prvega je šel kot spremljevalec pevke Mecce Kalani, takrat je nosil svojo slovito belo Batmanovo obleko, v kateri se je pojavil že na poroki Kim Kardashian.

Tudi sicer pa Jaden rad eksperimentira z oblačili. Na glasbeni festival Coachella je v družbi Kendall in Kylie Jenner prišel oblečen v obleko s potiskom rož, cvetlice pa si je zataknil tudi v lase. Svoje modne odločitve pa je na Twitterju pred časom komentiral z besedami: "V TopShop sem šel kupit nekaj ženskih oblek, mislim oblek."