Igralka se začasno poslavlja od medijskih žarometov. Foto: EPA
Igralka se začasno poslavlja od medijskih žarometov. Foto: EPA

Igralkini predstavniki za stike z javnostjo so se po tem, ko je novica prišla v javnost, zgovarjali na njeno izčrpanost. Toda posnetek klica na pomoč razkriva drugačno zgodbo.

49-letna zvezdnica, ki je novembra končala svoj zakon s 33-letnim igralcem Ashtonom Kutcherjem, je bila na usodni ponedeljek "na pol zavestna", poroča BBC. Na posnetku klica operativec vpraša, ali Moorova diha normalno. "Ne, ne preveč normalno. Trese se, ima krče, kar gori," jo je opisala ženska, ki je poklicala na pomoč.

Ob vprašanju, ali je Moorova vdihovala ali kadila kako substanco, je ženska odvrnila: "Nekaj je kadila. Toda ni marihuana. Nekaj podobnega." Cel odgovor na posnetku so po nasvetu mestnega tožilstva skrajšali in se izgovorili na zdravstvena pravila o varovanju podatkov.

Tako je na posnetku še moč slišati, da je Moorova "imela nekaj težav z drugimi stvarmi". Toda ženska, ki je poklicala na pomoč, ni izdala več podrobnosti. Proti koncu klica se je igralkino stanje izboljšalo. "Zdi se, da se je umirila. Govori," je odvrnil moški glas po telefonu.

Moorova, ki ima tri zdaj že odrasle hčere iz zakona z Bruceom Willisom, zadnje mesece preživlja težke čase po ločitvi s Kutcherjem.

Posnetek pogovora lahko poslušate spodaj.