Kylie in Andres sta maja skupaj obiskala filmski festival v Cannesu. Foto: EPA
Kylie in Andres sta maja skupaj obiskala filmski festival v Cannesu. Foto: EPA

Po poročanju vira blizu para sta 45-letna pevka in deset let mlajši maneken zaradi natrpanih urnikov vedno manj časa preživljala skupaj. Kylie je trenutno zelo zaposlena, saj ustvarja pesmi za novi studijski album, poleg tega pa je kot sodnica začela sodelovati tudi pri britanski oddaji The Voice.

Razšla sta se sporazumno: "Še vedno sta prijatelja, nista pa več ljubimca," je povedal vir za Us Weekly. Vendar pa naj bi ločitev pevko kljub temu močno prizadela, zato se je še bolj zakopala v delo, poroča vir.

Kylie in Andres sta se spoznala leta 2008 med snemanjem oglasa za pevkino linijo dišav. Nazadnje pa so ju paparaci v javnosti ujeli avgusta letos, ko sta se odpravljala na romantično večerjo v Londonu.

Maja lani je 'žepna venera' za Daily Mail izjavila, da o poroki ne razmišlja in dodala, da se z Andresom odlično razmeta, saj jo sprejema takšno, kot je. Priznala pa je, da se zaveda, da je ljubezen "težko delo" in da ni ena izmed tistih ljudi, ki verjamejo, da nekaj lahko traja večno. "Pravim, da bo trajalo tako dolgo, kot bo. Tako sem manj razočarana," je še dejala pevka.

Pred Špancem je bila Kylie v zvezi s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom, ki je prav ta mesec z igralko Halle Berry dobil prvega otroka, z glasbenikom Lennyjem Kravitzem, pokojnim pevcem skupine INXS Michaelom Hutchencem in soigralcem iz serije Sosedje Jasonom Donovanom.