Je Madonna posvetila pesem svojemu nekdanjemu možu? Foto: EPA
Je Madonna posvetila pesem svojemu nekdanjemu možu? Foto: EPA

Pesem govori o običajnem dnevu, kot ga doživlja žena, ujeta v nesrečnem zakonu. Nekateri mediji so se pri tem razpisali, da naj bi Madonna prepevala o svojem zakonu z nekdanjim možem Guyem Ritchijem.

V besedilu sicer angleškega režiserja ne omeni z imenom in priimkom, vendar so podobnosti očitne, piše Daily Mail. Govori o tem, kako se je sama trudila biti dobro dekle in popolna žena: "Poskusila sem postati vse, kar si pričakoval od mene. Briga me, če sem bila polomija."

To pa je le še eden v vrsti udarcev, ki sta si jih nekdanja partnerja zadala prek medijev. Nazadnje se je 53-letna Madonna svojega zakona spominjala v januarskem intervjuju, ko je za revijo Newsweek razložila, da so se v njenem odnosu z režiserjem počasi začele pojavljati razpoke, ki so zvezo končale.

Zvezdnica je razkrila, da se je pogosto spraševala, koliko je pripravljena žrtvovati za njun zakon, v katerem se jima je rodil sin Rocco, nekaj mesecev pred ločitvijo pa sta posvojila še dečka Davida Banda.

Guy je na drugi strani reviji U.S. lansko leto povedal, da časa, ki ga je preživel z Madonno, ne obžaluje, da pa je bilo življenje z njo pogosto prepolno drame: "Vstopil sem v limonado in tam sem živel kar nekaj časa." Priznal je tudi, da je zaradi slavne žene postal bolj znan in bogat. Njegovi prijatelji pa so razkrili, da je bilo s pevko težko živeti predvsem zaradi njene stroge diete, kabale in obsedenosti z jogo.

Madonna je bila pred Richijem poročena z igralcem Seanom Pennom. Po dveh neuspelih zakonih je dejala, da se nikoli več ne bo poročila, čeprav je v intervjuju priznala tudi: "Ne želim živeti sama. Potrebujem partnerja v svojem življenju in mislim, da tako čuti večina ljudi." Kraljica popa naj bi bila sicer trenutno v zvezi s 24-letnim francoskim plesalcem Brahimom Zaibatom.