Madonna je še naprej na turneji Rebel Hearts. Foto: EPA
Madonna je še naprej na turneji Rebel Hearts. Foto: EPA

Občinstvo jo je sprejelo z žvižgi in vzkliki negodovanja, kar je pevko še bolj razjezilo in zato je tudi ozmerjala obiskovalce koncerta z besedama "pr*** dive". "Videozasloni so se pokvarili, zato smo morali čakati, da jih popravijo. Tu ne gre za muhe dive. Kdor se pritožuje nad zamujanjem, naj utihne. Ali pa naj večkrat pride na moje koncerte," je dejala v dvorani Madonna. Ob tem je še pojasnila, da ni v zaodrju jedla čokolade ali pa si lakirala nohtov, je poročal britanski Independent.

Vrata v areno Manchester, ki sprejme 22.000 ljudi, so se odprla ob pol sedmih, njen nastop v okviru turneje Rabel Hearts pa bi se moral začeti ob devetih. Pred svoje oboževalce je 57-letna pevka stopila nekaj minut po deseti.

S tem je sprožila negodovanje tudi na družbenih omrežjih. Toda to ni prvič, da se je zvezdnica spravila nad svoje oboževalce. Leta 2012 se je med tonsko vajo v Santiagu spravila nad skupino ljudi, ki so kadili pod odrom. "Če boste kadili, ne bom nastopila. Če vam ni mar zame, meni ni za vas," je dejala pevka.