Winehousova komaj čaka, da spet stopi pred svoje oboževalce, trdi njen predstavnik za stike z javnostjo. Foto: EPA
Winehousova komaj čaka, da spet stopi pred svoje oboževalce, trdi njen predstavnik za stike z javnostjo. Foto: EPA

"Amy Winehouse je opravila svoje obveznosti na kliniki Priory v Londonu in bo nadaljevala svoje zdravljenje kot ambulantna bolnica," je za E! News dejal njen predstavnik za stike z javnostjo Chris Goodman.

Razvpita soulpevka, ki je - ironično - med drugim najbolj poznana po svoji veliki uspešnici Rehab, je odšla na kliniko za rehabilitacijo prejšnji teden, domnevno na očetovo zahtevo. Viri trdijo, da naj bi pevka popila manjšo steklenico vodke v prodajalni alkohola, kar jo je stalo svobodo. "Popolnoma v njenem slogu," je dodal vir za revijo People.

Winehousova se veseli stika z oboževalci
27-letnica je tako spet na "prostosti" in že 18. junija bo začela svojo poletno koncertno turnejo. "Zelo se veseli, da bo nastopala po Evropi. Rada bi se zahvalila vsem svojim oboževalcem za pisma podpore, ki jih je prejela pretekli teden, in komaj čaka, da jih vidi," je dodal Goodman.

Z grammyji nagrajena glasbenica je že dalj časa občasna obiskovalka rehabilitacijskih ustanov. Poleg tega se je morala velikokrat za svoja dejanja zagovarjati tudi na sodišču.