Iz sveta znanih
(8)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.3 od 9 glasov Ocenite to novico!
Noel Gallagher s soprogo Saro McDonald. Foto: EPA

Dodaj v

Noela Gallagherja zalezuje "ne najprivlačnejša" Nemka

Nekdanji član Oasisa o mladostniških željah
21. avgust 2015 ob 11:18
London - MMC RTV SLO

Zalezovalci za zvezdnike nikdar niso prav prijetna izkušnja, a očitno je za Noela Gallagherja, nekdanjega člana zasedbe Oasis, še najhujše pri vsem skupaj to, da njegova zalezovalka ni preveč - privlačna.

Še več, 48-letni britanski glasbenik, starejši od bratov Gallagher, pravi, da si je, ko je še sanjal o tem, da bi bil slaven, vedno želel zalezovalko. Želja se mu je po četrt stoletja dolgi karieri končno uresničila.

"Vedno sem sanjal, da bi imel nepotrebne simbole luksuznega življenja, kot so hišni šimpanz, cilinder in rolls royce z zrcali," je razlagal v pogovoru za radijsko postajo TalskSport. "In nekaj zalezovalk. V bistvu zalezovalko zdaj imam. Nemka je. In resno poblaznela. Vlamlja v hotele in podobno."

"Norica", ki vlamlja v hotele?
Ko je voditelj Andy Goldstein skušal iz njega izvleči še več podatkov o tej nemški zalezovalki, je Gallagher povedal, da ženska redno vlamlja v hotele, v katerih biva, in kriči pred njegovimi vrati, naj pride ven.

"Kličem svojega varnostnika, naj mi spravi norico stran, ona pa kriči nazaj, da ve, da sem v sobi. Ni ravno najprivlačnejša ženska."

Goldstein je nato pevca skupine High Flying Birds podrezal, ali bi bilo zalezovalko kaj lažje prenašati, če bi bila privlačna. "Ne! Ničesar ne bi spremenilo!" je v smehu zagotovil Gallagher, ki je od leta 2001 poročen s škotsko publicistko Saro MacDonald, zaradi katere je razpadel njegov štiriletni zakon z Meg Mathews.

K. S.
Prijavi napako
Komentarji
lakiluzer
# 21.08.2015 ob 11:19
Saj so vse 'zalezovalke'. Babe izbirajo in odlocajo kdo bo s kom. Razlika je samo v videzu. Ko se mecejo za nekom so bodisi simpaticno direktne, ce so lepe bodisi nadlezne, ce so grde. Tako pac je. In enako je s tipi. Lep, fejst tip, ki pristopi k punci je korajzen, in ce ne odneha takoj, je to odlocnost, vztrajnost! Ce pa grdavs pristopi in malo prevec izkazuje naklonjenost, je pa to vsiljivost in patoloska obsedenost.
Daedalus
# 21.08.2015 ob 11:58
@lakiluzer
U nulo. :) Ja, res se da preveč na zunanjost, stas, status...
izo
# 21.08.2015 ob 10:31
ja crveni, če si pa tak kerlc, kako lahko kakšno norica nori za tabo? so ičitno zelo vneto razlagal svoje ideološke filozofije, pa se je zaljubila v tvoj alter ego...
Crveni
# 21.08.2015 ob 09:35
Nisem ravno slaven, pa sem tudi jaz imel zalezovalko. Debelušno norico! Kaj vse je počela, res ni bilo prijetno. Hvala bogu, da jo je minilo (morda si je našla novo žrtev?)
Fleaa
# 21.08.2015 ob 10:44
pa tko grd tip...
izo
# 21.08.2015 ob 10:33
"Kličem svojega varnostnika, naj mi spravi norico stran, ona pa kriči nazaj, da ve, da sem v sobi. Ni ravno najprivlačnejša ženska."

ja nč, opravi svoje, pa bo mir pri bajti. verjetno bo potem tudi sama spoznala, da živi v iluziji..
peglezn
# 21.08.2015 ob 14:21
Dokler bo on pri denarju, bodo talepe imele čisto iste cilje... a ženo misliš, da je na zvok kitare dobil :) ?
Zjesenic
# 21.08.2015 ob 12:04
Od kar sta bratom skregana je tud muzka bolj za en k. Ta lepe imajo najbrž zdaj kakšne druge cilje.
Kazalo