Kourtney in Justin se poznata že nekaj let. Foto: Reuters
Kourtney in Justin se poznata že nekaj let. Foto: Reuters
Pomenljiva Justinova objava na Instagramu. Foto: Instagram Justin Bieber

Očitno pa se je zdaj 36-letna Kardashianova odločila, da po (začasnem?) razhodu z Disickom ne bo prav dolgo sedela doma in žalovala, ampak naj bi si že našla mladega ljubimca. Ta ni nihče drug kot Justin Bieber. Vse skupaj naj bi sicer bilo zelo priložnostno, 21-letni popzvezdnik pa naj bi se že bahal prijateljem, da se dobiva s Kourtney Kardashian, poroča Us Weekly.

Mati treh otrok naj bi bila tudi na Justinovi zabavi po podelitvi ameriških glasbenih nagrad (AMA) konec novembra. "Oh, da, to se definitivno dogaja, in to že kar nekaj časa," je neki Justinov prijatelj potrdil govorice. "Vsakič, ko sta Kourtney in Justin skupaj, sta izjemno spogledljiva. Stalno si dopisujeta."

Par je tudi zadnji petkov večer v Los Angelesu preživel skupaj, ko sta obiskala enega bolj vročih hollywoodskih klubov The Nice Guy, nato pa sta se odpravila še v karaoke bar. Po poročanju očividcev sta se nenehno dotikala in se spogledovala.

"Lord ve"
TMZ poroča, da je Kardashianova, ki se je z Disickom razšla julija, potem ko ji je bilo dokončno dovolj njegovega pijančevanja in ženskarstva, nato do 4. ure zjutraj ostala v hotelu The Montage na Beverly Hillsu, kjer pogosto prenočuje tudi Bieber.

Že oktobra so par opazili skupaj na večerji in na obisku Universal Studios. "Ko je bil tam s Kourtney, je bil tak džentelmen, tako prijeten in spoštljiv," je povedal neki vir. "Nedvomno se je zelo trudil, da bi naredil vtis nanjo in se obnašal bolj zrelo.

Bieber je sicer že vrsto let dober prijatelj zvezdniškega klana Kardashian-Jenner in je tudi že pazil Kourtneyjine otroke, petletnega Masona, štiriletno Penelope in leto dni starega Reigna. Njegov prijatelj in nekdanji menedžer za turneje, 33-letni Corey Gamble, pa trenutno hodi s Kourtneyjino 60-letno mamo Kris Jenner.

Na govorice se je Bieber v nedeljo odzval na Instagramu, kjer je objavil zgovorno fotografijo, na kateri sloni ob črnem audiju pred žensko v precej nazornem položaju. "Lord ve," je zapisal ob fotografiji, pri čemer mediji že ugibajo, da gre za neposredno sporočilo Kourtneyjinemu nekdanjemu partnerju, samooklicanemu "lordu" Disicku.
Koliko časa bo domnevna naveza trajala, ni jasno, saj Kourtney nikdar ni prav dolgo zdržala brez Disicka, Justin Bieber pa ima že vrsto let burno razmerje s Seleno Gomez.