Sharon in Ozzy Osbourne v srečnejših časih. Foto: Reuters
Sharon in Ozzy Osbourne v srečnejših časih. Foto: Reuters

Čeprav je v 33 letih, kolikor časa sta Osbournova poročena, v zakonu že večkrat zaškripalo, pa menda, poročajo opravljivi ameriški mediji na čelu s TMZ-jem, še nikoli ni bilo tako resno. Sharon je namreč Ozzyju večkrat pogledala skozi prste, ko je šlo za težave z mamili in alkoholom, pa tudi po številnih skokih čez plot, zdaj pa je njene potrpežljivosti konec, saj je razlog za razhod povsem drugačen - Ozzy jo je namreč varal z zvezdniško frizerko.

Že pred dnevi smo poročali, da je 67-letni glasbenik po Sharoninem izbruhu (menda naj bi našla dokaz za Ozzyjev skok čez plot) prevaro priznal, nato pa se "sporazumno" odselil. Po le nekaj dneh pa si je premislil in se iz hotela preselil spet domov, češ da ima pravico živeti v lastni hiši, piše TMZ.

A Sharon se ni pustila zmesti - ker z možem preprosto ne more več živeti pod isto streho, se je odselila ona. Za zdaj sicer še ni sprožila postopka ločitve, saj se še ni odločila, "kaj bo prinesla prihodnost", vendar možnosti za to, da bi se znova pobotala, menda ni veliko, pišejo ameriški tabloidi.

Podobna kriza tudi leta 2013
Po drugi strani pa sta Osbournova podobno zakonsko krizo preživela tudi leta 2013 (in nekajkrat predtem), ko se je Sharon zaradi moževe zlorabe alkohola in mamil odselila, ko se je odločil za odvajanje, pa se je priselila nazaj in mu ves čas stala ob strani. Ozzy je takrat na Facebooku zapisal: "Zadnje leto in pol sem popival in jemal mamila. V tem času sem bil na nekem zelo temačnem kraju, bil sem navadna rit tudi do tistih, ki jih imam najraje - do svoje družine." "Toda zdaj lahko z veseljem povem, da sem trezen že 44 dni," je dodal.

Zapis je izkoristil tudi za opravičilo: "Rad bi se opravičil Sharon, svoji družini, prijateljem in kolegom iz benda, za svoje noro vedenje v tem času ... pa tudi vsem oboževalcem."