26-letni igralec je bil po poročanju ameriških medijev lani dvakrat na kliniki za odvajanje od nedovoljenih substanc. Foto: EPA
26-letni igralec je bil po poročanju ameriških medijev lani dvakrat na kliniki za odvajanje od nedovoljenih substanc. Foto: EPA

Igralec je bil pretekli konec tedna s človekom, ki trdi, da je njegov varnostnik, v Skid Rowu, ki velja za nevarnejši predel Los Angelesa. Potem ko se jima je pokvaril avtomobil, so neznanci nanj vrgli steklenico, kar je sprožilo pretep. "To je bila najtrša stvar, kar sem jih kdaj koli udaril," je dejal Efron policistom, ki so prišli na prizorišče pretepa, potem ko so Efronovi udarci padli po enem izmed napadalcev.

TMZ je pozneje ugotovil, da je moški, ki se je izdajal za njegovega varnostnika, obsojeni preprodajalec mamil.

A vprašanje ostaja - kaj je Efron delal v predelu Los Angelesa, ki je znan po preprodaji mamil? Igralec je namreč lani domnevno dvakrat obiskal kliniko za odvajanje od nedovoljenih substanc, da bi premagal svojo odvisnost od kokaina. Zadnje mesece pa je vztrajal, da je "popolnoma predan" temu, da ostane čist. Veliko ugibanj je sprožila polomljena čeljust igralca lansko jesen, za katero je sam dejal, da je bila posledica nerodnega spodrsa.

Prijatelji 26-letnega igralca so za ameriški rumeni portal TMZ dejali, da jih je na smrt strah, saj da se ni znašel na prizorišču pretepa zato, da bi odšel v svojo priljubljeno restavracijo sušija, temveč da je v tisti soseski iskal nedovoljene substance.