Matthew je Lei zagotovil, da je s peščico žensk odšel le na zmenek, pa še to
Matthew je Lei zagotovil, da je s peščico žensk odšel le na zmenek, pa še to "zgolj v raziskovalne namene", saj je pri Cowboys4Angels deloval "le kot svetovalec za fante, ki so dejansko v njihovi kataloški ponudbi". Foto: EPA

Opravljivi tabloid TMZ je pred dnevi povzročil pravi vihar, ko je zapisal, da je bil novi spremljevalec 27-letne igralke, ki mu je ime Matthew Paetz, veliko bolj znan pod umetniškim imenom Christian, njegov objem (in seveda še vse kaj drugega) pa je bil vse prej kot poceni.

Objavili so namreč posnetek spletne strani Cowboys4Angels, ki ponuja moško "spremstvo" za osamljene ženske, na katerem je Christianov profil, v katerem je zapisano, da je "ljubezenski guru, strokovnjak na področju zmenkov in masažni terapevt", cena za eno uro njegove družbe pa je dobrih 250 evrov. Če plačate nekaj več kot 4.400 evrov, si ga lahko privoščite za ves konec tedna, za 13.000 evrov pa bo vaš kar cel teden.

Pravi, da je le svetoval drugim žigolom
Pisanje tabloida je igralko zelo razburilo, Matthewa pa "zelo prizadelo", je zdaj razkril njegov prijatelj. Lei je zagotovil, da je s peščico žensk odšel le na zmenek, pa še to "zgolj v raziskovalne namene", saj je pri Cowboys4Angels deloval "le kot svetovalec za fante, ki so dejansko v njihovi kataloški ponudbi".

S spletne strani je nemudoma izginil tudi njegov profil, a pri TMZ-ju so zdaj razkrili še, da je kot Christian ves konec tedna s stranko preživel še v aprilu, svoje honorarno delo pa prekinil šele, ko se je začel resneje sestajati z Leo. Par sta namreč postala med snemanjem videospota za njen singel On My Way, ki je luč sveta ugledal na začetku maja.