Victoria bo predstavila svojo kolekcijo oblačil na newyorškem tednu mode. Foto: EPA
Victoria bo predstavila svojo kolekcijo oblačil na newyorškem tednu mode. Foto: EPA

Nekdanja članica britanske dekliške zasedbe Spice Girls kljub denarcem, ki jih služi njen mož David Beckham z igranjem nogometa, ne počiva. Victoria namreč že nekaj časa zelo uspešno plove tudi v modnih vodah, priznanja za njeno modno ustvarjanje pa ji izrekajo tudi številne hollywoodske zvezdnice.

Eva Longoria in Kate Winslet sta že stalni stranki Beckhamove, po Victoriinih oblačilih pa hrepenijo tudi Charlize Theron, Gwyneth Paltrow in Cameron Diaz. Omenjena plavolasa trojica naj bi namreč stopila v stik z Victorio, vprašanje vseh treh pa naj bi bilo isto: "Victoria, ali bi me oblekla za Oskarje?"

Neimenovani vir je za Daily Mirror izjavil, da je oskarjevska rdeča preproga odlična za promocijo, Victoria pa dela vse dneve in noči, da bi ustregla vsem naročilom: "Pripravlja se tudi za newyorški teden mode in je pod velikim pritiskom."

Mati štirih otrok je pred kratkim odkrila, da pri ustvarjanju oblačil ne sledi smernicam, temveč oblikuje oblačila na podlagi tega, v čemer se ona počuti udobno: "Ne sledim modi, ne sledim smernicam, sledim le svojim občutkom, vprašam pa se, kaj bi jaz želela obleči? Kaj jaz občutim za naslednjo sezono?"