Med manekenkami je bila tudi Sabina Remar. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Med manekenkami je bila tudi Sabina Remar. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Modna revija je potekala v okviru zdaj tradicionalne zimske razstave Maturantski in poročni utrinki, saj se s pomladjo začenja tudi sezona porok in maturantskih plesov, zato je treba pravočasno izbrati, v čem bodo dame takrat blestele.

Med manekenkami so bile tudi znane slovenske lepotice in nekdanje nosilke lepotnih naslovov, kot so Tina Gaber, Sabina Remar, Anamarija Avbelj, Karin Škufca, Lana Mahnič Jekoš, Mirela Korač, modno revijo je povezovala Bernarda Žarn, s svojim pevskim nastopom pa jo je popestrila tudi Eva Boto, zmagovalka oddaje Misija Evrovizija.

Na razstavi Maturantski in poročni utrinki sicer vsako leto sodeluje več deset razstavljavcev iz Slovenije, Hrvaške, Italije in Avstrije, obiskovalci pa na enem mestu tako ne najdejo samo oblek, pač pa tudi razkošne poročne torte, prstane, šopke, konfete, lična vabila, sladke figurice s poročnimi motivi, seksi spodnje perilo za poročno noč, podvezice ... Na svoje storitve so opozarjali tudi poročni fotografi, potovalne agencije, vinarji - predstavljena je bila prav vsaka malenkost, ki spremlja skok v zakonski jarem.

Modno revijo je obiskal tudi MMC, zato si v spodnji galeriji oči lahko pošteno napasete ob letošnjih modnih smernicah za poroke in maturantske plese!