Keiblerjeva je kot profesionalna rokoborka debitirala leta 1999,
Keiblerjeva je kot profesionalna rokoborka debitirala leta 1999, "upokojila" pa se je leta 2006. Foto: EPA

Par se je razveselil deklice, kot je Stacy na svoji spletni strani sporočila v petek, pa je malčica na svet prijokala v sredo, poimenovala pa sta jo Ava Grace. "Še nikoli do zdaj nisva izkusila tolikšne sreče in veselja, hvala vsem za lepe želje in pozitivno energijo," je sporočila svojim oboževalcem.

"Nobeden od naju z Jaredom si ni mislil, da se bova kdaj poročila ali imela otroke ... Ko spoznaš pravega človeka, pa se vse spremeni," je pred kratkim povedala Keiblerjeva.

"Tako se veselim novega poglavja v življenju. Popolnoma sem pripravljena nanj. Prvič se počutim izpolnjeno in umirjeno," je takrat razkrila občasna igralka in tv-voditeljica, ki je dodala, da se z nosečniško slabostjo ali utrujenostjo ni borila niti en sam dan veselega pričakovanja.

Pred Jaredom je bil George
34-letna 180 cm visoka nekdanja rokoborka, ki slovi po izjemno dolgih nogah, in pet let starejši poslovnež, sta se v krogu družine in prijateljev poročila na plaži Punta Mita v Mehiki marca letos. Novopečena starša se sicer poznata že pet let, iskrica pa je preskočila prejšnjo jesen, le nekaj mesecev po tem, ko je Stacy prekinila razmerje z "neulovljivim" Clooneyjem, s katerim se je sestajala od leta 2011.

Ta se je sicer kmalu po koncu zveze s Stacy zapletel s hrvaško manekenko Moniko Jakišić, zdaj pa se je ogrel za lepo odvetnico, ki zastopa ustanovitelja WikiLeaksa Juliana Assangea, ki jo je aprila letos zaprosil tudi za roko.

Zaročenca naj bi se poročila 20. septembra, in to ob jezeru Como, kjer ima George vilo. "To je najbolj zdravo razmerje, ki ga je George imel," je opisal zvezo med igralcem in britansko odvetnico njegov bližnji prijatelj.