Letni horoskop 2018

Letni horoskop

     
             
link

Prišel je trenutek, ko morate bolje poskrbeti za svoje blagostanje ter se predvsem otresti vsega, kar vas je v starem letu prepogosto omejevalo. Začnite na čustvenem področju. Februar, marec in april so vsekakor meseci, ko se dogaja največ nepozabnega. Nekatere lekcije bodo tudi precej močne, toda izšli boste kot zmagovalec, posebno če čakate na pravo ljubezensko zgodbo. Od jeseni se lahko nadaljuje izredno obetavna zgodba, ki vas bo prepričala. Fizično boste močnejši in pripravljeni pozabiti na preteklost!

  link

Z Jupitrom v nasprotju iščete nove izzive in spretno skrivate občasno negotovost. Kar precejšnjo utrujenost občutite vsakič, ko se morate premikati zunaj okvirov, toda tokrat bo to neizogibno, posebno če se vaš partner ni več pripravljen prilagajati. Prvi meseci bodo v znaku izredno spremenljivega počutja in mnogo izzivov, zadeve pa se bodo umirjale okoli vašega rojstnega dneva, od maja naprej. Mnoge boste presenetili z izredno pogumno odločitvijo! Nadaljujete v podobnem slogu in tako poletje kot konec leta boste preživljali drugače, kot ste si sploh zamišljali!

  link

Vedno bolj nepotrpežljivi postajate in netolerantni do tujih muh oziroma v situacijah, ko morate čakati in ko ste brez občutka svobode in samostojnosti. Večkrat boste sicer le pretiravali, zato se nikar ne ustavljajte pri nepomembnih zadevah in situacijah. V prvem delu leta, do junija, se boste odločili glede ključnega družinskega problema. Prenehajte prevzemati celotno breme! Od julija sledi več srčnih vibracij ob občutku, da se končno dogaja nekaj zanimivega, kar vam do dobra ogreva srce! Jesen bo v znamenju še ene pomembne odločitve.

  link

V škorpijonovem letu ste lahko podjetnejši, a brez občutka, da se morate nenehno zanašati na druge. Odpira se v pozitivnem slogu, saj bo januar uspešnejši in zanimivejši kot po navadi. Pozitiven trend se bo nadaljeval marca, do takrat boste uredili vsaj eno pomembno vprašanje. Sredi leta sledijo odločitve na ljubezenskem področju, ob zgodbi, ki bo dobila veliko različnih odtenkov. Odzvali se boste spontano in vsekakor pogumneje kot običajno! Naj bo leto tudi v znamenju pogostejših potovanj in premikov, saj kaj takega dejansko potrebujete, da si razširite obzorja!

 
     
             
link

Radi bi nadaljevali v najvišji prestavi, namesto tega pa ugotavljate, da je vsaj prvi mesec v novem letu zaznamovan s čakanjem in neke vrste skrivanjem. Kot da v resnici ne bi bili vi, ne prepoznate se! Morda se le nadaljuje nekaj, kar vas je pestilo v preteklem letu, in zdaj potrebujete korenito spremembo! Načrtujte, ne zanašajte se na improvizacijo in svojo očarljivost, sicer boste spustili vajeti! Marec bo vsekakor ugodnejši, od poznega poletja pa ugotavljate, da se vam je novi, modrejši pristop obrestoval. Pazite le junija, ko bi se radi silovito spustili v nekaj, kar vam še ne ustreza!

  link

Pred vami je dokaj uspešno leto, čeprav nekega pomembnega vprašanja, ki zadeva predvsem čustveno področje, še niste rešili. Uspelo pa vam bo združiti vse morebitne pozitivne elemente, in sicer v celoto, ki vam bo dokaj ugajala. Previdno le ob nasprotujočih si vplivih Marsa, ki opozarja na šibkejše zdravje ter na več napetosti in živčnosti okoli zadev, pri katerih še niste dovolj vplivni. Posebno poleti, ko vam morda ne bo uspelo doseči vsega, kar ste si zastavili, toda šele potem boste ugotovili, da ste si pravzaprav odprli nekaj boljšega. Nikar ne sklepajte na podlagi prvega vtisa!

  link

Fizično boste močnejši, a le pod pogojem, da se boste odločili za zmernejši način življenja in nekaj več discipline pri ohranjanju kondicije. Previdno le v trenutkih, ko boste tako nenavadno nepotrpežljivi, da bi radi kar poleteli, vse prehiteli, čeprav se vam to le redkokdaj posreči, saj zahteva dosti tveganja in odrekanja. Raje se držite znanega, saj boste na domačem terenu najmočnejši! Ljubezen se prepleta z delom, prijateljstvo z ustvarjalnostjo in hobiji. Od julija dalje bo nekdo pustil močen pečat v vašem srcu!

  link

Leto vašega znamenja je eno najpomembnejših in glede na to, da se ponavlja le vsakih dvanajst let, je izredno pomembno dojeti, kako ravnati in kaj storiti za izboljšanje. Najprej se sami obrnite tja, kjer se počutite kot doma. Do aprila večkrat zahtevajte zase boljše razmere ter več počivajte in se sproščajte. Ni vam treba za vsako ceno razlagati, kako se počutite in kaj nameravate. Naj namesto tega govorijo dejanja! Novo leto prinaša selitev, pogumno potovanje ali pa zgodbo, ki vam bo ogrela že spomladanske dneve! Od julija ali septembra boste pripravljeni tudi na dolgoročnejše korake!

 
     
             
link

Radi bi se predali občutku, toda nekaj vas zavira. Zato si boste marsikaj razlagali resneje, kot je v resnici, ter se marsikdaj odzvali bolj čustveno, kot si želite. Ne ponavljajte napak! Za izboljšanje razmer bo ugoden že nepozabni februar ter čas od avgusta dalje, ko boste že tik pred ljubezenskim ali poslovnim ciljem. Morda bo šlo celo za nekaj, česar ob začetku leta, resnici na ljubo, niste imeli v mislih. Zapomnite si datum 9. november, saj se takrat končno začenja vaše astrološko leto in dobili boste neverjetno močen zagon ter še enkrat pokazali, da ste zmožni praktično v trenutku odmisliti ter pozabiti vse, kar vas je obremenjevalo.

  link

Trdno se oklepate tistega, v kar verjamete in kar že imate v malem prstu. Vse drugo je za vas praktično izguba časa in energije, čeprav bo občasno zmagala tudi tista bolj radovedna stran vaše narave. Spomnite se, kaj vse ste dosegli takrat, ko se ste odločili zapustiti že znane steze ter se povzpeti po neki drugi poti. Moči bo dovolj, marca, aprila, maja ter avgusta – v mesecih, ko vaša energija po navadi ni na vrhuncu – pa boste morda celo najbolj presenečali ob osvajanju novega cilja ali osebe. Pridobili si boste ogromno zanimivih izkušenj, in to na drugačen način kot običajno.

  link

Z Marsom, ki bo večji del leta na vaši strani neba, se napovedujejo korenite spremembe in občasno težje, toda izredno koristne izkušnje, ki jih boste znali uporabiti v svojo korist. Ena vrata se zapirajo, toda takoj boste zagledali marsikaj drugega. Morda boste občasno negotovi, nič vas ne bo prepričalo. Znano je, da v trenutkih, ko imate več stvari na izbiro, preveč komplicirate! Februar bo vaš mesec, od maja ali junija pa se pripravite na nove boje. Vaš močni zaveznik bo strelec ali oven, ki vas bo dvignil vsakič, ko bi boj radi opustili. Od jeseni se odločite za spremembo v karieri.

 

Večkrat boste pokazali, česa ste zmožni, saj se prebuja ravno tisti bojevniški del vaše narave, ki ga le redko pokažete! Ugodno bo že prvo trimesečje in ustavljate se praktično le aprila, toda za kratek čas, natanko toliko, da lahko okrepite moči ter rešite domače ali ljubezensko vprašanje. Postavili se boste na prvo mesto, kar je za vas bolj izjema kot pravilo! Poletje bo za samske v znamenju ljubezenske negotovosti. Odločiti se morate, in to čim prej, sicer vas bo zavlačevanje utrudilo. Razumejo vas škorpijoni in raki. Od jeseni bo nekaj krajše negotovosti, potem pa boste spet dvignili glavo ter plavali v pravo smer!

link

Izbor

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Kazalo