Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Jutranji program • oddaje

Jutranji program Vesela tačka: Rena, Miki in Levis iščejo dom

08.06.2023

V oddaji Vesela tačka smo predstavili tri dobrovoljčke Reno, Levisa in Mikija, ki v mariborskem zavetišču iščejo dom. Opozorili pa tudi na strup za polže.

Jutranji program Doma pod Gorco odpira vrata

08.06.2023

Dom pod Gorco ima to soboto tradicionalni dan odprtih vrat. O zanimivem in raznolikem dogajanju smo povprašali direktorja Gregorja Žigona.

Jutranji program Srečanje starodobnikov

06.06.2023

V soboto so ceste med Pesnico, Šentiljem in Kungoto zavzeli starodobniki, ki so priklicali nostalgijo po starih avtomobilističnih časih. Zavidljivo ohranjenost starodobnih jeklenih konjičkov smo občudovali tudi mi in se z njihovimi z lastniki pogovarjali o zgodbah povezanih z njimi.

Jutranji program GINola Craft GIN festival - sobotni utrinki

05.06.2023

Sobotni popoldan in večer smo preživeli na zanimivem festivalu gina. Prisluhnite utrinkom...

Jutranji program Pihalni orkester Pošta Maribor na obisku

02.06.2023

V jutranjem programu nas je obiskal mariborski glasbenik Aleksander Čonč, skladatelj in dirigent, ki vodi enega najslavnejših pihalnih orkestrov z najdaljšo tradicijo pri nas. Pravi, da so za Pihalnim orkestrom Pošta Maribora uspešni meseci, pred njim pa zaključek letošnje sezone in dokaj mirno poletje. Prisluhnite.

Jutranji program Vesela tačka: Kaja, Pafi in Pepe

01.06.2023

V tokratni oddaji smo predstavili tri kosmatince, ki čakajo nov dom v mariborskem zavetišču.

Jutranji program GINOLA - festival domačega craft gina #2

01.06.2023

Po deževni soboti, 20. maja, bo festival domačega craft gina to soboto, 3. junija. Predstavili se bodo slovenski destilarji, to pa ne bo vse... V jutranjem programu je Robert Zajšek gostil organizatorja Bojana Lunežnika, ki je izdal tudi kakšno skrivnost.

Jutranji program Naj podjetna pozitiva 2022 je postala izjava Gordane Jezernik

30.05.2023

Avtorica zmagovalne izjave projekta Podjetna pozitiva 2022, ki ga je organizirala Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor ob podpori Radia Maribor, je postala Gordana Jezernik iz podjetja PHI laser Slovenija. O podrobnostih Sintija Jurič.

Jutranji program Vurberški pik

30.05.2023

Na gradu Vurberk se je konec tedna odvijal Vurberški pik, na katerem so se srečali tetovatorji iz občine Duplek in sosednjih občin. Tam smo bili tudi mi in se malce pozanimali o specifikah tetoviranja in njegovih začetkih v Sloveniji. Obiskovalci pa so nam povedali, kaj imajo vtetovirano in s katerimi tatuji so si v Vurberku poslikali svoja telesa.

Jutranji program Barbara Skuhala - šahovska kraljica

26.05.2023

V začetku maja smo dobili novo šahovsko kraljico. Državna članska prvakinja v standardnem šahu je postala Ljutomerčanka Barbara Skúhala, ki trenira v mariborskem šahovskem klubu. To pa ni njen prvi osvojen naslov letos, januarja je namreč že postala državna članska prvakinja v hitropoteznem šahu in podprvakinja v pospešenem šahu. Kako se je začela njena šahovska pot? Z njo se je pogovarjala Sintija Jurič.

Jutranji program Vesela tačka: surova in kuhana hrana, kaj je z vitamini in minerali?

25.05.2023

V oddaji smo opozorili na surovo hrano in na hrano, ki jo kuhajo lastniki sami. Predstavili pa smo tudi Goldija iz mariborskega zavetišča. Oddajo pripravlja Jasmina Bauman.

Jutranji program Festival EZL EK vabi - odlična glasba, legende in Pony

25.05.2023

Zadnjo majsko soboto vabljeni na Poklon Ezl eku - letos že devetnajstič. Mariborskim legendam se bosta pridružila Marko Grobler in EMKEJ, pomembno vlogo pa bo imel tudi legandarni Pony. Na prijetno druženje na Grajskem trgu, med kavarno Astoria in Mariborskim gradom, sta povabila Biljana Brodnjak in Mitja Špes. Pogovor je pripravil Robert Zajšek

Stran 1 od 69
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov