Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Jutranji program • oddaje

Jutranji program Svetovni dan knjige - Ksenija Trs

23.04.2024

Svetovni dan knjige je v naš studio pripeljal knjižničarko in pisateljico Ksenijo Trs. Pogovarjali smo se o kulturi branja v današnjem času in še čem....

Jutranji program Urša Kamenik - Mednarodni dan kreativnosti in inovacij

19.04.2024

Z Uršo iz Ursha Coaching Agencije smo se pogovarjali predvsem o tem kako v svojem življenju ponovno najti kreativnost. Kako priti do inovativnih idej? Poslovno in zasedbno.... Prisluhnite.

Jutranji program Naj poštar Štajerske

15.04.2024

Pa ga imamo! Naj poštar Štajerske je Miha Lekežič iz Lenarta. Kaj nam je zaupal zmagovalec, ki smo ga gostili v jutranjem programu?

Jutranji program Pri prevozu naših kosmatincev je zelo pomembna varnost

12.04.2024

V oddaji Vesela tačka ste lahko izvedeli, kakšen je pravilen in varen prevoz naših kosmatincev. Bili smo tudi v mariborskem Zavetišču za živali.

Jutranji program NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Primož Zalezina

11.04.2024

Predstavili smo še zadnjega finalista akcije "Naj poštar Štajerske". To je Primož Zalezina, ki svoje delo opravlja v okolici Rogatca.

Jutranji program NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Srečko Drevenšek

10.04.2024

Tukaj je še četrti finalist akcije "Naj poštar Štajerske". To je po seštevku vaših glasov postal Srečko Drevenšek iz Vidma pri Ptuju. Kaj nam je povedal?

Jutranji program NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Peter Paj

10.04.2024

Že smo pri tretjem finalistu akcije Naj poštar Štajerske. Na Spodnji Polskavi smo obiskali Petra Paja, ki svoje delo poštarja opravlja na motorju.

Jutranji program NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE Miha Lekežič

09.04.2024

V sklopu akcije "Naj poštar Štajerske" smo obiskali še drugega finalista. V Lenartu, kjer je njegov okoliš za raznašanje pošte, je bil naš gost Miha Lekežič.

Jutranji program NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Drago Ješovnik

08.04.2024

V sklopu akcije "Naj poštar Štajerske" smo obiskali prvega finalista Draga Ješovnika, ki pošto raznaša na območju Svete Trojice.

Jutranji program Zakaj živali ne marajo glasnih zvokov?

05.04.2024

V tokratni oddaji Vesela tačka izveste, zakaj živali ne marajo glasnih zvokov. Predstavili pa smo tudi dva kosmatinca na voljo za posvojitev.

Jutranji program 11. karierna tržnica

05.04.2024

Karierni center Univerze v Mariboru skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje - območno službo Maribor in Ptuj organizira dogodek »Karierni:UM, 11. karierna tržnica Univerze v Mariboru«, ki je namenjen mreženju študentov, diplomantov UM in ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. V jutranjem programu je dogodek predstavil Matej Kosi, vodja KC UM

Jutranji program David Rihtarič vrhunski ultramaratonski kolesar.

04.04.2024

David Rihtarič iz Zgornje Kungote se že od majhnega ukvarja s športom. Vrsto let je bil izjemno uspešen atlet, zdaj je poznan kot evropski prvak v ultramaratonskem kolesarstvu.

Stran 1 od 87
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov