Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Jutranji program • oddaje

Jutranji program Ciril Komotar in Slovenski avto leta

25.01.2021

V jutranjem programu smo gostili znanega vlogerja in novinarja Cirila Komotarja. Slovenski avto leta jje bil "rdeča nit" pogovora, ki ga je pripravil Kristijan Šmid.

Jutranji program Mesomat

25.01.2021

Mesarstvo Valenko iz Dornave je na Ptuju postavilo prvi mesomat. Jih bo sledilo še več? Morda tudi v našem mestu ? Z Jurijem Valenkom se je pogovarjal Kristijan Šmid.

Jutranji program Peka z drožmi

22.01.2021

V zadnjem času vse več ljudi kruh peče doma. Pri tem uporabijo droži. Nekaj nasvetov je Jasmini Bauman povedala Anita Šumer, tudi avtorica knjige Drožomanija.

Jutranji program Teden pisanja z roko 2021

22.01.2021

Z današnjim dnem se izteka Teden pisanja z roko 2021. Gre za osrednji letni dogodek, ki je namenjen ozaveščanju o pomenu pisanja z roko nasproti tipkanju na tipkovnico. V Sloveniji imamo Društvo Radi pišemo z roko. Osnovni namen društva je ozaveščanje širše strokovne in splošne javnosti o pomenu pisanja z roko ter spodbujanje le-tega. Jasmina Bauman je gostila mag. Marijano Jazbec, predsednico omenjenega društva.

Jutranji program Pandemska utrujenost

21.01.2021

V jutranjem programu je Amadeja Bešter raziskovala pojav pandemske utrujenosti, saj nam ta pogosto otežuje opravljanje vsakodnevnih opravil.

Jutranji program Jutra ob kavi so še lepša ob kitari – Jože Potrebuješ

20.01.2021

Tokratni jutranji gost je bil »čuk« Jože Potrebuješ, ki ravno danes praznuje rojstni dan. Vabljeni k poslušanju in ogledu koncerta.

Jutranji program ALFI NIPIČ

19.01.2021

V jutranjem programu smo gostili legendarnega Štajerca - Alfija Nipiča.

Jutranji program Otroški zajtrk in malica

19.01.2021

Kristijan in Nataša Vidnar (Center za krepitev zdravja ZD Maribor) sta danes govorila o otroškem zajtrku in malici.

Jutranji program Pranje avtomobila pozimi

19.01.2021

V jutranjem programu smo govorili o pranju avtomobilov pozimi, ki je v teh časih skoraj misija nemogoče.... Pripravil Kristijan Šmid.

Jutranji program Virtualno kurentovanje

18.01.2021

Tanja Srečkovič Bolšec je v pogovoru s Kristijanom Šmidom predstavila letošnje Kurentovanje in novost, virtualni pogled na Ptujski grad.

Jutranji program Kako nam pomaga čuječnost?

15.01.2021

S čuječnostjo lažje premagamo stres in se zavedamo sedanjega trenutka. Jasmina Bauman je gostila Katarino Cerar Bajde, učiteljico čuječnosti in predsednico Društva za razvijanje čuječnosti.

Jutranji program Veganski izziv

15.01.2021

V jutranjem programu smo spregovorili o veganskem izzivu. Gostja Jasmine Bauman je bila Maja Hrovat. iz Slovenskega veganskega društva.

Stran 1 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov