Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

V dobri družbi • oddaje

V dobri družbi 55. Ptujski festival 2024, Lah-ov Boris Lojtrca novih

15.09.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo tudi tokrat predstavili štiri sveže predloge na Lojtrci novih, ob tem pa smo se spomnili tudi letošnjega, že 55. Ptujskega festivala. Slišali ste, kdo so letošnji nagrajenci in kako zvenijo nagrajene skladbe.

V dobri družbi Graška Gora poje in igra 2024 2. del, Zlata harmonika Ljubečne 2024, Lojtrca novih

08.09.2024

V dobri družbi s Kristijanom, med deseto in dvanajsto se bomo tudi tokrat odpravili na Graško Goro. Slišali bomo lahko posnetek 2. dela festivala Graška Gora poje in igra. Ob tem vas bomo povabili na harmonikarsko tekmovanje - Zlata harmonika Ljubečne 2024. Začenjamo pa tudi z novo sezono Lojtrce novih.

V dobri družbi Festival Pod Pohorjem - Oplotnica 2024, Graška Gora poje in igra 2024 1. del

28.08.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo se tokrat sprehodili po dveh festivalih. Preverili smo, kdo so zmagovalci letošnjega festivala Pod Pohorjem – Oplotnica 2024. Slišali pa smo lahko tudi posnetek 1. dela festivala Graška Gora poje in igra, ki ni bil tekmovalnega značaja, ampak je bil posvečen 70-letnici Ansambla Štirje kovači.

V dobri družbi Gorenjski kvintet, Plamenci, Nagajivi tris, Potepini, Bratje

23.08.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo tokrat predstavili kar nekaj zanimivih, svežih skladb in ansamblov. Spoznali bomo Plamence, Nagajivi tris in Brate. O novih skladbah pa bomo govorili s Potepini in Gorenjskim kvintetom.

V dobri družbi LOJTRCA NOVIH, REFREN, ANSAMBEL GAŠPERJA MIRNIKA

16.08.2024

V dobri družbi s Kristijanom ste izvedeli, kdo so zmagovalci letošnje Lojtrce novih, in slišali sveži skladbi ansambla Gašperja Mirnika in ansambla Refren, ob tem pa smo vas povabili na bližnji festival Pod Pohorjem – v Oplotnico.

V dobri družbi Vražji muzikanti, Poskočni, Ptujski festival 2024, Slovenski zvoki

11.08.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo tokrat gostili Vražje muzikante, ki so nam predstavili čisto svežo skladbo. Z novo poletno uspešnico se lahko pohvalijo tudi Poskočni. Slovenski zvoki pa tokrat stavijo na valček, namenjen posebni osebi. Kaj nam prinaša najstarejši festival narodnozabavne glasbe – Ptuj 2024? Ne preslišite.

V dobri družbi Števerjan 2024, Oplotnica 2024, Graška Gora 2024

04.08.2024

V festivalsko obarvani oddaji V dobri družbi s Kristijanom smo se pomudili na festivalu v Števerjanu, ki je začel letošnjo festivalsko sezono pri nas, in poklepetali z dobitniki nagrad. V tem mesecu pa nas čakata še Festival pod Pohorjem, v Oplotnici, in festival Graška Gora poje in igra. Izvedeli ste, koga bomo lahko slišali na teh dveh festivalih.

V dobri družbi Kdo bo zmagovalec te sezone na Lojtrci novih?

28.07.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo začeli finalni izbor najboljše skladbe na Lojtrci novih v tej sezoni. Kdo so finalisti? Kako zvenijo njihove skladbe? Kaj sami pravijo o njih? Prisluhnite.

V dobri družbi Primorski fantje, Gadi, Kraški kvintet, Sladki greh, Opev

05.07.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo se tokrat preselili na Primorsko. Z nami so bili Primorski fantje, ki kljub nenadnemu slovesu Bogdana Gerka, še naprej ustvarjajo in ohranjajo glasbeno izročilo prvotne zasedbe. Čez mejo domuje Kraški kvintet, ki pridno muzicira že, več kot 30 let. Tokrat so nam predstavili zanimivo instrumentalno polko. Gostili smo tudi Gade, ki so našli dober način za preganjanje poletne vročine. V dobri družbi pa sta se nam pridružila še dva mlada ansambla. Ansambel Opev in Sladki greh. Kdo je postal zadnji mesečni zmagovalec na Lojtrci novih? Prisluhnite.

V dobri družbi Ansambel Petra Finka, Aktual, Števerjan 2024, Igor in zlati zvoki

30.06.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo gostili legendarni Ansambel Petra Finka, pogledali čez mejo, na festival v Števerjanu, in govorili o novih skladbah z ansambloma Aktual in Igor in zlati zvoki.

V dobri družbi Vzrock, Vražji muzikanti, Klateži, Ansambel Gregorja Kobala, Ansambel Kiper

23.06.2024

V dobri družbi s Kristijanom so nas s svežimi+ skladbami tokrat razvajali: Vražji muzikanti, Klateži, Vzrock, ansambel Gregorja Kobala in ansambel Kiper, na Lojtrci novih pa smo slišali še zadnji tri junijske predloge. Prihodnji mesec pa bomo soočili vse mesečne zmagovalce in dobili zmagovalca letošnje sezone.

V dobri družbi Modrijani, Svizci, Veseli svatje, Brloga, Ansambel Petan

14.06.2024

V dobri družbi s Kristijanom smo tokrat gostili Modrijane, ki so predstavili novo polko, Lagal si bom. Ansambel Brloga nas je v novi skladbi povabil na pivo. Veseli svatje v sveži polki z naslovom Zame si premlad sporočajo, da leta niso ovira. Kakšna je Taboljša tamlada, se v novi viži sprašujejo pri ansamblu Petan. Spoznali pa smo tudi čisto svež ansambel na narodnozabavni sceni – Svizce.

Stran 1 od 41
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov