Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

ImproKLET • oddaje

ImproKLET Finale Improkleti: Gimnazija Šiška vs. Gimnazija Poljane

20.04.2022

Radijska improvizacija z dijaki iz Šolske improlige je končana. V današnjem finalu sta nastopili najboljši ekipi "šilarjev" iz minulih oddaj. To sta bili Gimnazija Poljane in Gimnazija Šiška, ki sta se pomerili v 4 disciplinah: rime, žanrski skok, MMC molj, naj praznik. Jezikovne in jezične spretnosti dijakov so ocenjevali sodniki: Sašo Hribar, Jan Hrušovar in voditelja oddaje, a že glasova prvih dveh sta odločila: Zmagovalec tokratne Improkleti je Gimnazija Šiška!

ImproKLET Drugi polfinale: Gimnazija Šiška vs. SVŠGUGL

06.04.2022

V drugem polfinalnem obračunu oddaje Improklet sta svoje improvizatorsko znanje pokazali ekipi z Gimnazije Šiška (Ema, Karin, Sofija) in Srednje vzgojiteljske šole, gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana (Nija, Naomi, India). Dekleta so se preizkusila v 4 disciplinah: reklama za včlanitev, od P do P, didaskalije in prometno poročilo, katera ekipa si zasluži še en nastop na Radiu Slovenija, torej uvrstitev v finale, pa v anketi na spletni strani Prvega odločate vi!

ImproKLET Prvi polfinale

30.03.2022

Radijska improvizacija z dijaki iz Šolske improlige ...

ImproKLET GSŠRM Kamnik vs. Gimnazija Jožeta Plečnika

09.03.2022

Spoznali smo še zadnji dve srednji šoli, ki sta se v našem studiu pomerili v radijski improvizaciji. To sta bili: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik, ki sta jo zastopala Špela in Žan, ter Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana, s katere so prišli Jera, Daša in Daniil. Pomerili so se v 4 disciplinah: rime, intervju s strokovnjakom, teta Justi in prometno poročilo, zmaga pa naj najboljši! Katera od obeh šol se bo pridružila zmagovalnim ekipam minulih oddaj (SVŠGUGL, Gimnazija Poljane in Gimnazija Šiška)?

ImproKLET Gimnazija Ledina vs. Gimnazija Šiška

02.03.2022

Tokrat so se v radijski improvizaciji z dijaki Šolske improlige spopadli dijaki Gimnazije Ledina (Hana, Hana, Ajda, Dominika) in Gimnazije Šiška (Ema, Karin, Sofija). Obe ekipi sta navdišili v radiu prilagojenih disciplinah: zgodba v vrsti - pravljica, đibriš poezija, inspiracija in radijski dnevnik, a le ena se bo uvrstila v polfinale.

ImproKLET Gimnazija Moste vs Gimnazija Poljane

16.02.2022

V drugem dvoboju Improkleti sta se pomerili novi dve ekipi ŠILe: Gimnazija Moste (Nia, Fedja, Sara) in Gimnazija Poljane (Jitske, Lovro, Eva). Meče sta v štirih disciplinah, prilagojenih za radisjki medij: naj praznik, gost iz tujine, intervju nazaj in še disciplini pridruži se nam aka reklama za včlanitev. Dosegljivi smo na profilih Instagrama Program_za_mlade in ŠILA solska_impro_liga. Ne le o temah, tudi o zmagovalcu boste odločali vi. Glasovanje o tem, katera ekipa vas bo bolj navdušila s svojim jezikom in besedami, bo potekalo do prihodnje srede. Ekipa "šilarjev" z več glasovi se bo uvrstila v drugi krog Improkleti!

ImproKLET Improklet - Gimnazija Bežigrad proti SVŠGUGL

09.02.2022

Prvi dve ekipi radijskih šilarjev sta bili: Pija, Eva in Martin z Gimnazije Bežigrad ter Nia in Žana s Srednje vzgojiteljske šole, gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana (SVŠGUGL). Pomerili sta se v 4 disciplinah: vprašanja, čuskok, dogodek tedna in najslabše reklame. Predloge za odnose, prostor, čustva in filmski žanr ste nam pridno pošiljali na Instagram profil Program za mlade in ŠILA solska_impro_liga!!! Tudi o zmagovalcu odločate vi. En teden bo potekalo glasovanje o tem, katera ekipa vas bo bolj navdušila s svojim jezikom in besedami! Zmagovalna se uvrsti v drugi krog Improkleti!

ImproKLET Nova sezona Improkleti

09.02.2022

Prvi program Radia Slovenija in ŠILA začenjata novo sezono Improkleti. V radijski improvizaciji se bo v radijskem etru pomerilo 8 ekip Šolske improlige. S pomočjo poslušalcev, ki nam bodo pomagali s predlogi za dogodke in okolja različnih situacij, se bodo poskušale ekipe s 3 dijaki prek različnih disciplin improvizacijskega gledališča prebiti v finale. 24 "šilarjev", 2 voditelja, 8 šol, 7 oddaj Improklet in 1 zmagovalec!

ImproKLET Zaključna oddaja sezone

20.05.2015

Tekmovanje v radijski improvizaciji Improklet se bliža koncu. V sredo se bo odvijala zadnja tekma ekip Šolske impro lige. Že v ponedeljek bo na socialnem omrežju Facebook znano, katera ekipa se bo za zmago pomerila z Gimnazijo Vič. Tokrat o zmagovalcu ne bodo odločali glasovi poslušalcev, temveč strokovna žirija s Sašem Hribarjem na čelu. Ne zamudite zadnje oddaje Improklet, v kateri se bo odvijala "divja" bitka za zmago, ki prinese nastop v oddaji Radio Ga Ga ter na gledališkem festivalu Cankarjada. S kakšnimi finalnimi izzivi se bodo spopadli Improkletniki, boste slišali v sredo, ob 20h na Prvem. Voditeljica Lea Ogrin.

ImproKLET Gimnazija Vič in Srednja šola in gimnazija Rudolfa Maistra Kamnik

06.05.2015

Gimnazija Vič in Srednja šola in gimnazija Rudolfa Maistra Kamnik V prvi polfinali oddaji bomo razkrili tudi za kakšne nagrade se potegujejo najboljše ekipe Šolske impro lige, vas nasmejali in zavrteli veliko odlične glasbe. Spremljajte nas in glasujte za ekipo, ki si po vašem mnenju zasluži zadnje mesto v polfinalu na Facebook - Improklet, ponovno pa se slišimo v sredo po prvomajskih počitnicah. Voditeljica Lea Ogrin.

ImproKLET Improklet

22.04.2015

V sredo se bosta pomerili še zadnji dve ekipi prvega kroga tekmovanja v radijski improvizaciji - Improklet. V polfinale sta se že uvrstili Gimnazija Rudolfa Maistra Kamnik in Gimnazija Vič. V sredo ob 20h pa boste izvedeli, kdo so tretji polfinalisti ter prisluhnili Gimnaziji Poljane in Gimnaziji Nova Gorica, ki se bosta pomerili za zadnje mesto v drugem krogu. Sodelujete s predlogi in osvojite vstopnice za predstave Šolske impro lige. Voditeljica Lea Ogrin.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov