Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Radio Koper • oddaje

Radio Koper Volkovi so Pesem tedna Radia Koper

15.09.2021

Krajše vsebine dnevnega programa

Radio Koper Vse besede so Pesem in pol Radia Koper

13.09.2021

Krajše vsebine dnevnega programa

Radio Koper Prvi obalni sejem gramofonskih plošč

11.09.2021

Krajše vsebine dnevnega programa

Radio Koper Prvi obalni sejem gramofonskih plošč

11.09.2021

Krajše vsebine dnevnega programa

Radio Koper Svetovni dan preprečevanja samomorov: vprašati za pomoč je znak moči!

10.09.2021

Danes obeležujemo svetovni dan preprečevanja samomora in simbolično nosimo oranžne pentlje. Obeležitev je tokrat z bolj obetavnim podatkom, da smo v Sloveniji lani zabeležili blažji upad števila teh dejanj. Vseeno pa ne gre spregledati, da smo jih zabeležili kar 369. Skoraj 300 je bilo moških. Ne glede na starost, je samomor vsako leto med 20. vodilnimi vzroki umrljivosti na svetu. Dejanjsko se en zgodi vsakih 40 sekund. Poudariti je treba še, da pandemija še vztraja, s tem pa tudi negotovosti, ki so povezane z dolgoročnimi vplivi pandemije na samomorilni količnik. Do 10. oktobra se lahko vključimo v akcijo "Prekolesarimo svet". Doc. dr. Saško Roškar z Nacionalnega inštituta za javno zdravje je poklicala Mateja Brežan.

Radio Koper Chains: In Death of Death

08.09.2021

Armando Šturman je gostil Etiena Chellerija, zajetnejšega člana izolske doom-metalske naveze Chains, ki je predstavil tokratno Pesem tedna Radia Koper, skladbo z naslovom In death of death."

Radio Koper Pesem tedna: Brez sence in stopinj Zorana Predina

01.09.2021

V rubriki Pesem tedna Radia Koper poslušamo skladbo 'Brez sence in stopinj' Zorana Predina. Z njim se je pogovoril Armando Šturman.

Radio Koper Obalna mini turneja za neznane bande in posameznike

31.08.2021

V zadnjem avgustovskem popoldnevu smo predstavili Obalno mini turnejo za neznane bande in posameznike. Predstavil jo je Bogdan Sojič, glasbeni in multiinštumentalist z bogatim zaledjem sodelovanj z mnogimi slovenskimi glasbeniki – najbolj ga poznamo iz obdobja skupine Eskobars. Sojič je glavni krivec, da je pred enim mesecem zaživel Medgeneracijski center oziroma MKC Kanela. Ta ima v teku že štiri projekte. Eden od njih je natečaj za Obalno mini turnejo. Bogdan Sojič je najprej odgovoril na vprašanje, s kakšnim namenom se je lotil tega natečaja, za katerega sicer poudarja, da ni čisto pravi natečaj, nanj pa se je v osnovi prijavilo 20 zasedb iz vse Slovenije, tako da je na koncu moral omejiti udeležbo. S Sojičem se je pogovorila Anita Urbančič.

Radio Koper Poletje z biseri: Hamo in Tokac

24.08.2021

Tudi tokratni festival smo, tako kot sta to lani storila Jani Kovačič in Mef, zaključil z duetom. In to kakšnim. Slečena in razgaljena sta festivalski program sklenila Tokac in Hamo. Pevca in glavni ustvarjalni sili njunih zasedb sta prek izbranih skladb obujala spomine, menjavala vloge, razkrivala svoje dogodivščine in glasbena pričakovanja, predvsem pa v intimnem vzdušju spregovorila o zakulisju glasbe, ki je vsem nam blizu.

Radio Koper Pesem tedna je 'L'amore sulle nuvole' tria Pantaloons

18.08.2021

V zasedbi Pantaloons, razposajenem trojcu, ki je pregovorno eden tistih bendov, ki te nikakor ne pusti ravnodušnega, moči združujejo Luka Belič, Aljaž Markežič in David Nik Lipovac. Njihov recept za poletje z naslovom 'L' amore sulle nuvole' poslušamo kot Pesem tedna Radia Koper. Pogovor z Davidom Nikom je pripravil Armando Šturman. Foto: Nada Žgank

Radio Koper Poletje z biseri: Dagi, Čedahuči, Fed Horses

17.08.2021

Koncert treh zasedb, združenih v eno. Z odra je bilo slišati muziciranje logaških glasbenikov, ki na svojstven način koketirajo s country glasbo, zlepljeno z vplivi indieja in popa, Fed Horses. Obiskovalci so uživali tudi ob folkrokerski zasedbi Čedahuči, ki je postregla z bogatim zvočnim prepletom glasbil – od trobente, violine, kitare do kontrabasa, klavirske harmonike in še čem. Koncert pa je otvoril eden najpomembnejših glasbenih stricev iz ozadja, ki je nedavno izdal avtobiografski album, glasbenik in basist, Anže Langus Petrović – Dagi. Foto: Rok Črtalič

Stran 1 od 19
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov