Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Koncerti v Hendrixu • oddaje

Koncerti v Hendrixu Jazz v Hendrixu - Home run

30.05.2023

V oddaji Jazz v Hendrixu tokrat gostimo kvartet HOME RUN, ki ga sestavljajo naše jazzovske zvezde: saksofonist LENART KREČIČ, kitarist TEO COLLORI, mojster hammonda TONČ FEINIG in bobnar GAŠPER BERTONCELJ. Zasedba predstavlja album ALL IS WELL, vznemirljiv preplet najrazličnejših jazzovskih obzorij!

Koncerti v Hendrixu Radiolive! - Ana Pupedan

25.05.2023

V oddajo radioLive! so prišli Ana Pupedan. Pivška glasbena skupina z edinstvenim glasbenim slogom, energijo in izbrano sporočilnostjo. Pravzaprav z nami prazujejo kar rojstni dan. Na ta dan leta 1949 se je namreč naša radijska postaja prvič oglasila pod imenom Radio jugoslovanske cone Trsta - Radio Trieste zona Jugoslava. Ni ga lepšega darila, kot praznovati skupaj s Pupedanci, ki slovenski glasbeni prostor bogatijo že več kot 30 let.

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat - Kvintet Dori

22.05.2023

Kvintet Dori je slovenska narodnozabavna zasedba, ki deluje od leta 1995. Imenujejo se po znanem župniku Izidorju Pečovniku – Doriju, ki ga tokrat imamo na telefonski zvezi. Danes jih gostimo na Radiu Koper. Oddajo vodi Smilja Baranja.

Koncerti v Hendrixu Radiolive! - Paul Grem

04.05.2023

Majsko serijo oddaj radioLive! začenjamo z rokerji Paul Grem. Oddaja poteka v živo iz Studia Hendrix. Vodi Blaž Maljevac.

Koncerti v Hendrixu Jazz v Hendrixu - Gal Furlan QUARTET!

18.04.2023

Aprilski Jazz v Hendrixu prinaša ognjevito zmes avantgarde in free jazza, afro beata, funka in drugih našpičenih zvrsti. V studio Hendrix so nas tokrat obiskali GAL FURLAN QUARTET! Saksofonist Jure Boršič, kitarist Anton Lorenzutti, basist Timi Vremec in vodja zasedbe, bobnar Gal Furlan. Oddajo vodi Mojca Maljevac

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat! - Oktet Deseti brat

17.04.2023

Naši gostje so člani okteta Deseti brat iz Ljubljane. Pevci so prejemniki zlatega odličja na Mednarodnem zborovskem tekmovanju v Limburgu v Nemčiji. Navdušili so velikega tenorista Luciana Pavarottija, sodelovali so s Slavkom Avsenikom in Slavkom Avsenikom mlajšim in prvi zapeli Golico v vokalni izvedbi.

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat! - Tanja Zajc Zupan s prijatelji

27.03.2023

V živo iz Studia Hendrix: Tanja Zajc Zupan, ki je nedavno praznovala 30-letnico glasbenega ustvarjanja. Kot vedno v družbi prijateljev: Teja Saksida, Stiški Kvartet, Klemen Torkar in Tadej Vasle. Oddajo je vodila Smilja Baranja.

Koncerti v Hendrixu Jazz v Hendrixu - Ani Frece in Hotel za srečo

28.02.2023

Zasedba: - Ani Frece – vokal - Marko Čepak Maki – akustična kitara - Marko Mozetič Mozo – akustična kitara - Zmago Štih – klavirska harmonika - Nikola Matošić – kontrabas Vodi Mojca Maljevac

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat! - Slovenski zvoki

14.02.2023

Gremo plesat v živo iz Studia Hendrix: SLOVENSKI ZVOKI Oddajo vodi Smilja Baranja

Koncerti v Hendrixu Jazz v Hendrixu: MOTUS LAEVUS s pianistko TINO OMERZO

26.01.2023

Tina Omerzo, sicer Koprčanka, ki že dolgo živi in ustvarja v Liguriji (Genova), nam je z zasedbo Motus Laevus, po odmevnem albumu Y, tokrat predstavila novi projekt SIFR! Mešanica world glasbe in sodobnega jazza inovativno ustvarja zvočne pokrajine, ki se odpirajo tako starodavnim motivom kot urbanim harmonijam novih časov. Oddajo vodi Mojca Maljevac

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat! - Fehtarji

26.09.2022

Nocoj boste lahko peli in plesali ob zvokih Fehtarjev. Ansambel je na glasbeni sceni od leta 2018, tokrat pa prihajajo v naš studio Hendrix. Oddajo vodi Smilja Baranja.

Koncerti v Hendrixu Radiolive! - Neisha

31.05.2022

Neža Buh z umetniškim imenom @neishamusic je po petih letih posnela nov album Dvigam jadra. Skozi ploščo se po njenih besedah razmahne vsa paleta čustev, je pa tudi veliko hrepenenja in ljubezenske tematike. Del plošče nam je zaigrala in zapela v živo v prostorih Studia Hendrix. Oddajo je vodil Iztok Novak - easy

Stran 1 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov