Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

BRLOG NASVETOV – Martina Medved

12.10.2022

Oktober je tudi mesec duševnega zdravja, zato bomo v današnjem jutru nekaj besed namenili tudi temu. Govorili smo z mariborsko psihoterapevtko Martino Medved, ki nam je med drugim zaupala tudi nekaj nasvetov, kako si lahko naš vsakdan naredimo lepši.


Jutranji program

923 epizod

Jutranji program

923 epizod


Vsebine jutranjega programa Radia Maribor

BRLOG NASVETOV – Martina Medved

12.10.2022

Oktober je tudi mesec duševnega zdravja, zato bomo v današnjem jutru nekaj besed namenili tudi temu. Govorili smo z mariborsko psihoterapevtko Martino Medved, ki nam je med drugim zaupala tudi nekaj nasvetov, kako si lahko naš vsakdan naredimo lepši.


03.10.2023

Miss Slovenije je Alida Tomanič

Na jutranji klepet se je oglasila Alida Tomanič, nova MIss Slovenije.


03.10.2023

Jiu-jitsu

Jiu-jitsu je borilna veščina, ki se je razvila na Japonskem in se kasneje razširila še na ostale konce sveta. Z omenjeno borilno veščino se vedno več ljudi ukvarja tudi v Mariboru. Mednje spadata tudi Zoran Jerković in Anže Vujčič, ki sta nam odstrla številne skrivnosti tega borilnega športa.


29.09.2023

Biti pilot in ne potnik - smučanje za vse starosti

Vodja Smučarske šole Pohorje Matej Mavrovič je spregovoril o motivaciji, športnem vikendu, o smučanju in projektu "Biti pilot in ne potniik". Prisluhnite.


28.09.2023

Policist Gregor Bezjak in pasji mladiček Spike se usposabljata za skupno delo

Obiskali smo novega pasjega mladička na Policijski upravi Maribor. Naš sogovornik je bil policist Gregor Bezjak, ki se usposablja za vodnika službenega psa. Pogovor je pripravila Jasmina Bauman.


28.09.2023

Vesela tačka: katera je ena izmed najbolj pogostih poškodb pri psih?

V oddaji Vesela tačka boste izvedeli, katera je ena izmed najbolj pogostih poškodb pri psih. Predstavili smo še nekaj muc in nemško ovčarko Rio. Oddajo pripravlja Jasmina Bauman.


27.09.2023

Mladi festival sprehodov 2023

Mladi festival sprehodov nam letos, že drugič, ponuja spoznavanje mesta skozi oči mladih. Ti v okviru krožkov, raziskovalnih nalog in drugih dejavnosti na šolah raziskujejo svoje mesto in zbirajo zgodbe iz njegove bogate kulturne dediščine. Kaj se bo dogajalo nam je povedal Vid Kmetič, programski urednik.


26.09.2023

Plesna šola Sebastian praznuje dvajset let.

Pevec in plesalec Sebastian že dvajset let vodi plesno šolo za vse generacije, ki je priljubljena doma in v tujini. V jutranjem programu smo pogledali v zgodovino...


26.09.2023

David Hojnik - desetletje ustvarjanja lastne modne znamke

V jutranjem programu smo gostili modnega ustvarjalca Davida Hojnika, ki ta vikend pripravlja edinstveni modni spektakel ob deseti obletnici lastne modne znamke DH FASHION.


21.09.2023

Vesela tačka: ali tudi živali muči zgaga?

V oddaji Vesela tačka boste izvedeli, ali tudi živali muči zgaga. Predstavili smo še živahnega kužka Rolija. Oddajo pripravlja Jasmina Bauman.


19.09.2023

Karting in Radio Maribor

Obiskali smo karting stezo v Slovenji vasi in se pozanimali, kako izgleda vožnja. Izvedeli smo tudi več o posebnem dogodku, ki ga pripravljamo za vas poslušalce. Naš sogovornik je bil Domen Kerman, vodja AMZS Karting in moto - športnega centra Slovenja vas.


15.09.2023

Festival dobrega počutja in Čas zame vabita...

V jutranjem programu sta vas Alenka Kuegerl in Aleksandra Kelc povabili na sobotni - jutrišnji Čas zame in Festiival dobrega počutja, dogodek za vso družino, za dušo in telo.


15.09.2023

150 LET ŠOLE FRAM

Osnovna šola Fram praznuje 150 let delovanja. Pestro dogajanje sta v jutranjem programu predstavili Vesna Lešnik in Smiljanka Šimundža.


14.09.2023

Vesela tačka: pustimo pse, da vohajo na sprehodih

V oddaji Vesela tačka smo bomo govorili o ovratnicah in oprsnicah. Slišali boste tudi, zakaj je pomembno, da pustimo pse na sprehodih vohati po tleh, že od daleč pa vam maha z repom pes Miha, ki v mariborskem zavetišču čaka na novi dom.


14.09.2023

Svetovalnica Male zmage

V današnjem jutru smo obiskali novo psihološko svetovalnico Male zmage, ki je 1. septembra odprla svoja vrata v Mariboru. Svetovalnico vodi psihologinja Tjaša Lajmsner Paklec, z njo pa smo v luči novega šolskega leta med drugim govorili tudi o tem, kako prepoznati tegobe otrok in mladostnikov. Sintija Jurič


13.09.2023

Slovenska komedija v pohorskem narečju

Obiskali smo ustvarjalce prve Poharske komedije: "Je ki ke riku?". Pogovarjali smo se z režiserjem in producentom prvega Slovenskega celovečerca v Pohorskem narečju Andrejem Pratnemerjem.


12.09.2023

Namizni nogomet

Namizni nogomet je nekoč veljal za gostilniški šport, a slednje že dolgo časa ne drži več, o čemer priča tudi organizacija državnega prvenstva v namiznem nogometu, ki je minuli konec tedna potekalo v Sveti Ani pri Lenartu.


08.09.2023

Maribor v gibanju – Maribor InMotion

Naslednji konec tedna bo v Mariboru veliko gibanja. Pestro dogajjanje za vse generacije je v jutranjem programu predstavil Marjan Pučnik Maac, predsednik Univerzitetne športne zveze Maribor.


08.09.2023

Festival dobrega počutja - Čas zame

16. septembra se v okolici Maribora obeta tradicionalni Festival dobrega počutje - Čas zame. Kje bo potekal in kaj vse se bo dogajalo, smo povprašali naše jutranje gostje - Meto Pivec, Aleksandro Kelc in Alenko Kuegerl.


07.09.2023

Vesela tačka: katero mleko lahko pijejo mačke?

V oddaji Vesela tačka boste izvedeli, katero mleko lahko pijejo mačke. Predstavili smo tudi psičko Aisho in muco Lizo iz mariborskega zavetišča. Oddajo pripravlja Jasmina Bauman.


07.09.2023

Nacionalni mesec skupnega branja

V četrtkovem jutru smo pred mednarodnim dnevom pismenosti in nacionalnemu mesecu skupnega branja gostili predsednico Bralnega društva Slovenije, Savino Zwitter.


Stran 1 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov