Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

102 Matjaž Kek

22.03.2023

Slovenska nogometna reprezentanca v Kazahstanu začenja kvalifikacije za preboj na evropsko prvenstvo 2024. Ob tej priložnosti smo se pogovarjali s selektorjem Matjažem Kekom, ki je govoril o upanjih, pričakovanjih, prihodnosti, glasbi in ša marsičem. Vabljeni k poslušanju!


SOS odmev

146 epizod


Informativna oddaja o športu, ki je podkrepljena s statistiko.

102 Matjaž Kek

22.03.2023

Slovenska nogometna reprezentanca v Kazahstanu začenja kvalifikacije za preboj na evropsko prvenstvo 2024. Ob tej priložnosti smo se pogovarjali s selektorjem Matjažem Kekom, ki je govoril o upanjih, pričakovanjih, prihodnosti, glasbi in ša marsičem. Vabljeni k poslušanju!


10.06.2024

146 Tonči Žlogar o optimizmu pred Eurom in nogometu najmlajših

Slovensko nogometno reprezentanco čaka drugi nastop na evropskem prvenstvu. O njenih možnostih, prednostih in adutih ter športu mladih razmišlja nekdanji reprezentant, danes pa trener Mure Tonči Žlogar.


04.06.2024

145 Luka Bassin pred finalom Lige NBA: Pri Dončiću in Irvingu je ključno zaupanje

Luka Dončić bo z Dallasom prvič zaigral v finalu Lige NBA, kjer bo nasproti Boston, ki je res zahteven tekmec. Igre Dončića in Dallasa ter njegove možnosti v finalu je komentiral trener in analitik Luka Bassin. Vabljeni k poslušanju!


27.05.2024

144 Bogdan Fink: Pogačar je neverjeten fenomen

Tadej Pogačar je suvereno dobil Dirko po Italiji. Pot do njegovih šestih etapnih zmag in tretjega osvojenega grand toura je komentiral Bogdan Fink, direktor kolesarske Dirke po Sloveniji. Vabljeni k poslušanju.


21.05.2024

143 Iztok Franko o rasti Dallasa ter Dončića in pred finalom zahoda

Košarkarji Dallasa še naprej presenečajo, najprej so v končnici Lige NBA s 4:2 izločili LA Clipperse, zdaj pa še z istim izidom Oklahomo. Dogajanje v Dallasu in predstave Luke Dončića je komentiral Iztok Franko.


20.05.2024

142 Bogdan Fink o Pogačarju: Po eni strani ZF, po drugi pa je tak šampion

Tadej Pogačar ima po dveh tednih Dirke po Italiji vse suvereno v svojih nogah. Dirko analizira Bogdan Fink, direktor Dirke po Sloveniji. Vabljeni k poslušanju!


12.05.2024

141 Pogačar suvereno vodi, drugi teden Gira prinaša vsaj tri pasti

Za kolesarji na Dirki po Italiji je prvi teden, po katerem prepričljivo vodi Tadej Pogačar. Vodiitelja podkasta SOS-odmev Slavko Jerič in Toni Gruden sta razmišljala po prvih devetih etapah, prisluhnete pa lahko tudi trem Slovencem, ki nastopajo na italijanski pentlji.


06.05.2024

140 Iztok Franko po zmagi Dallasa nad Clippersi in pred Oklahomo

Košarkarji Dallasa so v uvodnem krogu končnice Lige NBA izločili LA Clipperse, zdaj pa je pred njimi izziv po imenu Oklahoma City. Dogajanje je komentiral analitik Iztok Franko. Vabljeni k poslušanju!


05.05.2024

139 Odličen začetek Gira, Pogačar že v rožnatem

Kolesarska Dirka po Italiji se je začela po željah Tadeja Pogačarja, ki je dobil drugo etapo in se s tem podobno kot Primož Roglič in Matej Mohorič zapisal med nesmrtne kolesarje, saj je dobil vsaj eno etapo na vseh treh grand tourih, za piko na i pa je oblekel še majico vodilnega. Voditelja podkasta Slavko Jerič in Toni Gruden sta potegnila črto pod uvodom dirke.


02.05.2024

138 Tadej Pogačar

V soboto se začenja kolesarska Dirka po Italiji, ki se je bo prvič udeležil tudi Tadej Pogačar. Kako preživlja zadnje dni? Kako se taktično lotiti Gira, da bo ostalo dovolj energije in svežine za Tour? Katere etape na italijanski pentlji se najbolj veseli? Kako je zadovoljen s kronometrom? In kakšno sporočilo ima za vas in svoje navijače? Vabljeni k poslušanju!


09.04.2024

137 Hvastija o kolesarskih padcih, poškodbah, Touru in OI

Kolesarski strokovnjak Martin Hvastija je analiziral številne teme, ki so letos zaznamovale tekmovalno leto: padci, solo zmage van der Poela, poškodbe, slovenske možnosti na Touru in olimpijskih igrah ... Vabljjeni k poslušanju!


26.03.2024

136 Cene Prevc

Po koncu sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih sta voditelja Slavko Jerič in Toni Gruden povabila Ceneta Prevca, ki je razmišljal o slovesu brata Petra, velikem kristalnem globusu sestre Nike in svoji prihodnosti v gostinstvu. Vabljeni k poslušanju!


11.03.2024

135 Martin Hvastija o slovenskem začetku kolesarske sezone

Slovenski začetek kolesarske sezone je bil izjemen, saj se je med zmagovalce vpisalo že šest kolesarjev, med njimi pa sploh še ni Primoža Rogliča. V epizodi je gostoval kolesarski poznavalec Martin Hvastija, ki je najprej analiziral dirko Pariz-Nica in nastope Rogliča, dodatknil pa se je tudi zmag Pogačarja in Tratnika, usmeril pa proti Sanremu in številnim drugim dirkam. Vabljeni k poslušanju.


29.02.2024

134 Anže Kopitar

Gost izredne epizode je Anže Kopitar. Pred hokejisti Lige NHL je le še tretjina sezona, najboljši slovenski hokejist je analiziral sezono Los Angelesa, razmišljal o prihodnosti, prestopnem roku, ki prinaša marsikatere slabe stavri, otrocih, olimpijskih igrah ... Vabljeni k poslušanju!


26.02.2024

133 Iztok Franko o Dončiću in pomenu zdravja Irvinga

Po dveh tretjinah sezone Lige NBA je spet čas za analizo. V podkastu je spet gostoval Iztok Franko, ki je razmišljal o obrazu in dometu Dallasa po prestopnem roku.


12.02.2024

132 David Toff Turšič o razpletu Super Bowla

Kansas City je po 19 letih postal prva ekipa, ki je ubranil naslov prvaka v Ligi NFL. O razpletu smo se pogovarjali z Davidom Toffom Turšičem, ki je več kot desetletje ameriški nogomet igral za ekipo Ljubljana Silverhawks.


30.01.2024

131 Ameriško popotovanje Anžeta Bašlja od Dončića in Kopitarja do Lige NFL in Matjaža Keka

Novinar TV Slovenija Anže Bašelj je januarja potoval po ZDA, kjer si je ogledal številne športne prireditve in tako delil svoje izkušnje o spremljanju Lig NBA, NHL in NFL ter Luki Dončiću, Anžetu Kopitarju, Matjažu Keku ... Pogledal je tudi o prihodnosti in se dotaknil nekaterih športnih vrhuncev v tem letu.


18.01.2024

130 Ognjena ocena: Tekma s Švedsko pokazala pomankljivosti

Slovenska rokometna reprezentanca je prvi del evropskega prvenstva končala brez praske in izgubljene točke, na začetku drugega dela pa je morala priznati premoč Švedski, branilki naslova. Prve štiri tekme komentira nekdanji reprezentant Ognjen Backović.


11.01.2024

129 Sproščeni Roglič usmerjen na Tour

Toni Gruden je na Palmi de Mallorci obiskal Primoža Rogliča, ki je predstavil svoje načrte za sezono 2024, ob tem je nastala izredna epizoda o pričakovanjih Rogliča in njegovih novih delodajalcev.


04.01.2024

128 Trije športni vrhunci v letu 2024 in 3 x 3 z Jožetom Pepevnikom

Leto 2024 ponuja veliko športnih vrhuncev: evropsko nogometno prvenstvo, olimpijske igre in Tour so le nekateri. Voditelja Slavko Jerič in Toni Gruden sta v prvi letošnji epizodi v goste povabila novinarja Vala 202 Jožeta Pepevnika. V drugi polovici so se lotili 3 krogov s 3 zanimivimi vprašanji.


19.12.2023

127 Reberšak o avstrijsko-nemški prevladi v smučarskih skokih

Pred začetkom novoletne turneje v smučarskih skokih smo gostili Boštjana Reberšaka, ki ta šport že poldrugo desetletje spremlja za Val 202. Med drugim je pojasnil, zakaj tako prevladujejo Avstrijci in Nemci, koliko stopničk bodo zbrali ob koncu sezone Slovenci in kako uspešna bi lahko bila Nika Prevc. Vabljeni k poslušanju!


Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov