Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Peter Možič

30.12.2019

Tretji polčas smo s pomočjo Petra Možiča obarvali odbojkarsko. Naš gost je v tem športu praktično vse, samo predsednik še ni bil. Bil je državni prvak z Mariborom, reprezentant, prvoligaški trener, vzgojitelj odbojkarskega naraščaja in animator. Pogovor je pripravil Zoran Milovanovič.


Tretji polčas

214 epizod

Tretji polčas

214 epizod


Pogovorna oddaja o športu.

Peter Možič

30.12.2019

Tretji polčas smo s pomočjo Petra Možiča obarvali odbojkarsko. Naš gost je v tem športu praktično vse, samo predsednik še ni bil. Bil je državni prvak z Mariborom, reprezentant, prvoligaški trener, vzgojitelj odbojkarskega naraščaja in animator. Pogovor je pripravil Zoran Milovanovič.


10.06.2024

Slovo Vita Dragiča od temovalnega juda

Tretji polčas je bil namenjen hitremu slovesu judoista Vita Dragiča, ki si je pri zgolj 31-ih leti začrtal novo športno pot zunaj sveta vrhunskega judoista. Kako in kaj bo delal v prihodnje?


03.06.2024

Nogomet - začetek priprav na evropsko prvvenstvo

V današnjem Tretjem polčasu smo pogledali v tabor slovenske nogometne reprezentance, ki je sredi prejšnjega tedna začela priprave na evropsko prvvenstvo. Slovenijo jutri čaka prva od dveh pripravljalnih tekem, v Stožicah se bo pomerila z Armenijo. V kakšnem stanju je reprezentanca začela priprave, kako mora izgledati na igrišču proti na papirju močnejšim tekmecem na Euru in kaj meni o odmevih po vpoklicu Josipa Iličića v izbrano vrsto, boste lahko podrobno slišali v izjavah Matjaža Keka z začetka priprav.


27.05.2024

Odbojka in športni pregled vikenda

Pogovorna oddaja o športu.


20.05.2024

Končala se je nogometna sezona 2023/24

Tretji polčas je bil znova nogometno obarvan. Po koncu sezone 2023/2024 smo pregledali, kdo se je prvoligašem pridružil iz druge lige, kdo je izpadel iz prve in kdo mora v dodatne kvalifikacije za obstanek oziroma popolnitev prve lige. In še: ali je Rogaški ali Gorici uspelo prepričati Komisijo za licenciranje za podelitev prvoligaške in evropske licence za naslednjo nogometno sezono.


13.05.2024

35. krog prve nogometne lige

Z gosti smo tokrat prevetrili dogajanje v 35. krogu prve nogometne lige, večni derbi Maribora z Olimpijo, in komentirali zavrnjeno licenciranje v Rogaški in Gorici, kar bo vplivalo tudi na evropske nastope prve – zdaj četverice in ne več trojice z vrha lestvice 1. nogometne lige.


06.05.2024

Slovenski Risi nazaj v elito

Pogovorna oddaja o športu.


29.04.2024

Nogomet

Po dolgem času smo v ospredje Tretjega polčasa postavili nogomet. Dobili smo finalista Pokala Slovenije in potnike v Evropo. Pregledali smo tudi, kdo so kandidati za izpad iz lige, kdo bo moral v kvalifikacije za obstanek in kdo so verjetni kandidati za nastope v evropskih nogometnih kvalifikacijah.


22.04.2024

Rokometašica Tjaša Stajnko in odbojka

Pogovorna oddaja o športu.


25.03.2024

Mariborčanke dvajsetič osvojile pokal

Tretji polčas je tokrat povsem v znamenju odbojke. Včeraj sta bila na finalnem dnevu slovenskega pokala v Kopru v ospredju tudi mariborska odbojkarska kolektiva. Ob lokalnem zmagoslavju odbojkaric Nove KBM Branik in srebrni kolajni odbojkarjev I-vent Maribora smo prisluhnili kar trem mariborskim glavnim trenerjem, ki so sinoči vodili svoje ekipe na sklepnem dejanju pokala. Pred mikrofon jih je ujel Jože Pepevnik.


18.03.2024

Marko Šibila in Matic Burazer o uvrstitvi slovenske rokometne reprezentance na 4. olimpijske igre

Gostili smo rokmometnega strokovnjaka Marka Šibilo in športnega komentatorja Matica Burazerja po uvrstitvi slovenske rokometne reprezentance na 4. olimpijske igre, tokrat v Parizu, 2024.


11.03.2024

Tekvondo in Ivan Trajkovič

Oddaja je bila v znamenju tekvondoja. Minuli konec tedna so se namreč tudi najboljši slovenski borci na kvalifikacijah merili za nastop na največjem tekmovanju – olimpijskih igrah. Tudi naš gost, Ivan Trajkovič.


04.03.2024

Tretji polčas

Pogovorna oddaja o športu.


26.02.2024

Nogomet

Tretji polčas smo znova namenili nogometu in preverili, kako poteka prvenstvo in ali so Nogometna zveza Slovenije, sodniška zbornica in vodja tekmovanja v 1. ligi že spisali kazen za izgrede na tekmi med Muro in Mariborom. Spomnimo: detonacija topovskega udara je med ogrevanjem poškodovala pet igralcev, Murinega kondicijskega trenerja in pobiralca žog. Slovenska športna javnost je burno reagirala na dogodek, s skupnimi močmi pa ugotovila, da za kaznovanje takih izgredov že obstajajo zakonske osnove, a v praksi nikoli ni zaživelo.


19.02.2024

Andrej Rečnik

Oddajo smo namenili spominom. Prav na današnji dan pred štirimi desetletji so se v Sarajevu končale zimske olimpijske igre, ki so imele ob nosilcu brona Juretu Koširju tudi veliko mariborskega, ali pa – če želite – hoškega pridiha, saj je kar šesterica domačinov iz Reke in Hoč na Jahorini pripravljala proge za veleslalom in smuk.


12.02.2024

Nogomet

Tretji polčas je bil znova prepleten z nogometom. Z gosti smo pokomentirali dogajanje v 20. prvenstvenem krogu, ki je bil prestavljen na pomlad, in preverili, kdo so kandidati za prvaka.


05.02.2024

Nogomet

Tretji polčas je bil po dolgem času nogometno obarvan. Več slovenskih prvoligašev je že končalo priprave, čaka jih le še igranje zadnjih pripravljalnih tekem; prvenstvo se bo s tekmami z jeseni prestavljenega 20. kroga na pomlad začelo že v soboto, 10. februarja. Z gosti smo pregledali številne prestope in klubske okrepitve, ki bodo precej spremenile podobo posameznih klubov.


29.01.2024

Smulčarski skoki in deskanje na snegu

Tokratni Tretji polčas je bil zimsko obarvan. Vzhodni del Slovenije je v zadnjih dneh gostil dva športna dogodka v okviru svetovnih pokalov zimskih športov. Kaj se je dogajalo na Rogli in Ljubnem ob Savinji ter kako pomembno so takšni dogodki za štajerski šport?


22.01.2024

Radovan Gačič, trener odbojkarjev ljubljanskega ACH Volleyja

Gost današnjega Tretjega polčasa je bil trener odbojkarjev ljubljanskega ACH Volleyja Radovan Gačič. 48-letni Mariborčan, ki ga je odbojkarska kariera popeljala po svetu, je bil izbran za najboljšega slovenskega trenerja moških ekip v letu 2023, v pogovoru z Jožetom Pepevnikom pa je razmišljal o razmerjih moči v slovenski odbojki, realnosti mariborske oz. štajerske odbojke ter igralcih in trenerjih s tukajšnjega območja.


Stran 1 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov