Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 29. nov. 2020

Val 202 • Ned, 29. nov.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Kako neužiten, trpek sadež oljke postane cenjena delikatesa in kaj vse lahko pripravimo iz korenovk in gomoljnic.

08:30
Novice

Tri skladbe Johna Lennona po vrsti. Z razlogom.

V dopoldnanskem Navalu na šport se posvetimo košarkarskemu mehurčku v Stožicah, kjer slovenska reprezentanca lovi nastop na evropskem prvenstvu, in nordijskim smučarjem, ki so zbrani na severu Evrope v Ruki.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Ali veste, da ima klinični center tudi mizarsko delavnico? Za nemoteno delovanje UKC Ljubljana so zelo pomembne številne dejavnosti, brez katerih bi bili na primer pacienti lačni, operacijske mize razmajane, prostori pa umazani, temni in hladni … Obiskali smo kuhinjo kliničnega centra, kjer nas je prijazno sprejela Mojca Blatnik, ki vodi službo bolniške prehrane in dietoterapije, o tehnično-vzdrževalnem sektorju pa smo se pogovarjali z Markom Turenškom, ki je tudi predstavnik zaposlenih v svetu zavoda UKC Ljubljana.

10:30
Novice

Pred desetimi leti se je v Splošni bolnišnici Jesenice zaposlil kot specialist internist, po štirih letih je postal direktor, izvedel reorganizacijo, izboljšal poslovanje in odnose v kolektivu. Ko je avgusta 2019 postal generalni direktor ljubljanskega kliničnega centra, je vedel, da ne bo lahko, zagotovo pa ni niti slutil, kaj ga čaka. Dr. Janez Poklukar, ki je vajen delati ob nedeljah, bo nedeljski gost Vala 202.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Biatlonci začenjajo svetovni pokal v Kontiolahtiju, kjer sta po individualnih preizkušnjah na sporedu sprinterski. Zanimivosti in vrhunce ujamete na Valu 202.

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

V nedeljskem športnem popoldnevu pospremimo zaključek biatlonsklih tekem za svetovni pokal v Kontiolahtiju. V Ruki so zbrani nordijski smučarji, ujamete odzive po tekmah smučarskih tekačev in sveže novice ob spremljanju tekme smučarskih skakalcev. Košarkarji so v kvalifikacijskem mehurčku za nastop na evropskem prvenstvu, športni plezalci se merijo v Moskvi. Ponudimo še pogovor z najboljšim slovenskim teniškim igralcem, nogometne utrinke, spremljamo dirko voznikov formule 1 in tekmo domačega nogometnega prvenstva med Domžalami in Olimpijo.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

19:00
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 19.00

Sobotni večer bo košarkarsko obarvan s tekmo slovenske reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. V Stožicah se bo v košarkarskem mehurčku pomerila z Avstrijo.

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najaktualnejšega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov