Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 27. jun. 2021

Val 202 • Ned, 27. jun.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Slovenski odbojkarji se prvič podajajo v boj za kolajno lige narodov. Izjemen turnir v Riminiju so začinili z 12-timi zmagami in se prebili na sklepni turnir, kjer se merijo z najboljšimi.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Najboljše skladbe po mnenju urednikov revije Rolling Stone

08:30
Novice

Slavko Jerič se je to sezono v podkastu Številke ukvarjal z ekstremi, zato je gostil mikrobiologinjo Nino Gunde Cimerman, ki je vodja raziskovalne skupine za biologijo mikroorganizmov na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.

V dopoldanskih športnih minutah pepletemo odzive iz Innsbrucka, kjer so na generalki pred olimpijskimi igrami zbrani plezalci. Napovemo tudi boje za kolajne s slovensko reprezentanco v odbojkarski ligi narodov.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Točno mesec dni nas še loči do začetka poletnih olimpijskih iger v Tokiu. Do takrat bosta Jure Jeromen in Nina Smole tedensko predstavila enega izmed nekdanjih olimpijcev, ki so po vrhunski športni karieri našli veselje tudi v drugih športih. Prav v prvi bomo sicer naredili izjemo, saj je tokratni gost že dvakratni udeleženec paraolimpijskih iger, ki bo v prihodnjih tednih lovil nastop še na svojih tretjih. In to v treh različnih športih.

10:30
Novice

Nedeljski gost bo tržaški novinar, pisatelj, popotnik in alpinist Dušan Jelinčič. Pred kratkim je napisal literarni roman o svojem očetu Zorku Jelinčiču, enem izmed ustanovnih članov organizacije TIGR. Sicer pa raziskuje legendarne zgodbe, ki jih je lahko izluščilo samo mesto, kot je Trst. Kako je bila videti osamosvojitev Slovenije iz Trsta, kako ga je zaznamoval alpinizem ter kakšen vpliv ima nanj James Joyce? Nedeljski gost Dušan Jelinčič in Gašper Andrinek se bosta v nedeljo ob 10.45 sprehodila po tržaških ulicah.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Janšev boj za resnico, (ne)delegirani tožilci, odlikovana STA in cela mavrica izbir vse do ključnega presledka. Komentar tedna.

12:30
Novice

V nedeljskem športnem popoldnevu prepletemo aktualno športno ponudbo. Novo dirko Tima Gajserja v svetovnem prvenstvu motokrosistov, spremljamo boje za kolajne v odbojkarski ligi narodov s slovensko reprezentanco, drugo etapo kolesarske dirke po Franciji in zaključek evropskega prvenstva v namiznem tenisu. Aktualno športno ponudbo prepletemo s preostalimi vrhunci tedna in jih začinimo z napovedjo olimpiijskih kvalifikacij košarkarjev v Kaunasu.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:08
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Morje, koncertni aplavzi, ulični filozofi, z nahrbtniki obteženi mimoidoči. Z eno besedo – poletje.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov