Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Četrtek, 7. jul. 2022

Val 202 • Čet, 7. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

Slovenski odbojkarji so na Poljskem, kjer bo letos zaključek svetovnega prvenstva, ki ga bo kot soorganizatorica gostila Slovenija, začeli zadnji turnir predtekmovanja v odbojkarski ligi narodov. Kako Poljaki in Slovenci gledajo na pozne dogovore o prestavitvi svetovnega prvenstva, izveste v jutranji športni zgodbi.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Administrativna delavka v eni nepremičninskih pisarn Maša Bizjak je v 17 letih življenja na eni najbolj obiskanih počitniških destinacij na španski obali (in v Evropi) zamenjala več služb, a se vseskozi kar spretno izogibala delu v turizmu. V intervjuju pripoveduje o turistom manj očitnih značilnostih življenja v prestolnici otoka Palma de Mallorca ter o kombiniranju svojega službenega življenja z družinskim: je namreč mati treh otrok, najmlajšemu med njimi pa so nedavno diagnosticirali avtizem, zaradi česar potrebuje bistveno več pozornosti in nege.

08:30
Novice

Kolesarji se bližajo prvim zahtevnejšim vzponom na kolesarski dirki po Franciji, odbojkarji pričakujejo drugo tekmo turnirja v Gdansku proti Bolgariji, v dopoldanskih športnih minutah pa ponudimo tudi odzive po kvalifikacijski tekmi za nastop v letošnji nogometni ligi prvakov. Mariborčani so v Ljudskem vrtu gostili Šahtar.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Vsak dan kolesarske dirke po Franciji lahko na Valu 202 slišite svež del novega podkasta Tour 202, z nekaterimi poudarki pogovorov pa tudi v etru.

Vsak dan kolesarske dirke po Franciji lahko na Valu 202 slišite svež del novega podkasta Tour 202, z nekaterimi poudarki pogovorov pa tudi v etru.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Te dni mineva 10 let od odkritja Higgsovega bozona. Peter Higgs, tudi Nobelovec, je za medije skorajda nedosegljiv, v Frekvenci X pa tokrat gostimo njegovega prijatelja in zaupnika, prav tako fizika osnovnih delcev, Franka Closea.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Zgodbe arhitektov in oblikovalcev prostora.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Člani superskupine Audioslave so se na prvencu, naslovljenem po skupini, brez vsakega kompromisa vračali v elementarni grunge zvok z začetka devetdesetih. Plošča je izšla pred dvajsetimi leti in je polna neusmiljenega, tektonskega, a še vedno precej klasično zvenečega rocka. Kot povabilo k poslušanju ob 18-ih zdajle skladba I Am The Highway.

16:30
Novice

Strokovna sodelavka Podiplomske šole ZRC Sazu Tiva Vlaj deli izkušnjo slovenske institucije, ki je ostala brez računa na Facebooku, čeprav uredniki Facebook strani niso naredili napake. Zgodba, ki zveni kot kriminalka v ponovitvi Odbite do bita.

Slovenska odbojkarska reprezentanca v Gdansku igra drugo tekmo turnirja lige narodov. Dvoboj z Bolgarijo pospremimo v popoldnevu na Valu 202.

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Po Mariborčanih z evropskimi pokali začenjajo tudi nogometaši Olimpije in Mure. Preselili se bomo v Gdansk na tekmo slovenskih odbojkarjev z Bolgarijo in zaokrožili novo etapo kolesarske dirke po Franciji.

Člani superskupine Audioslave so se na prvencu brez vsakega kompromisa vračali v elementarni grunge zvok z začetka devetdesetih. Na eni strani so črpali iz klasičnega rocka sedemdesetih in heavy metala osemdesetih, dodali pa so tudi alter in post-punkovske elemente. Plošča je izšla pred dvajsetimi leti in je polna neusmiljenega tektonskega, a še vedno precej klasično zvenečega rocka.

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru na Valu 202 pospremimo tekmo nogometašev Olimpije v kvalifikacijah za nogometno konferenčno ligo.

23:58
POLETNI INSTRUMENTAL 2018 - COOL - indie pop rock - UPM_GAL129_11_Trippy_Cool_Main_Track_Fossey_842488

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov