Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Košarka

Durant in Harden želita v Tokio

Ameriški športni mediji poročajo, da sta Kevin Durant in James Harden izrazila močno željo po nastopu na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Tokiu. 

45

Več novic

Dončić Prepeliču zaupal, kako uživa, ko igra z reprezentančnimi soigralci

"Vsi smo tu z istim namenom. Vemo, kaj nam ta turnir prinaša, in smo popolnoma osredotočeni. Odzvali smo se takoj, ko je bilo mogoče. Smo na pravi poti," je jasen ostrostrelec slovenske reprezentance Klemen Prepelič.

41

Sekulić: Luka sploh še ni "prestavil v tretjo", pa je že tako odigral

"Z načinom, kako Dončić igra, smo trenerji kar naenkrat precej boljši. Izvedba naših idej in želja je z Lukom v igri precej zanimivejša," je bil po drugi zmagi nad Hrvaško nasmejan selektor Aleksander Sekulić.

96

Dončić: Imamo ekipo za uvrstitev na olimpijske igre in še za kaj več

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić je prepričan, da ima reprezentanca lepe možnosti, da prvič zaigra na olimpijskih igrah. Vstopnico za Tokio bodo izbranci Aleksandra Sekulića lovili konec meseca v Kaunasu.

72

Dončić: Igrati za Slovenijo je vedno velika čast

Po štirih letih je Luka Dončić znova v slovenski reprezentanci! Pred njo je velik izziv – prva uvrstitev na olimpijske igre, zvezdnik Dallasa pa je ob tem dejal: "Tokio predstavlja največji motiv, a najprej moramo priti tja. To je zdaj prvi cilj."

91
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov