Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

V Goščavi • oddaje

V Goščavi Rojstni dan, lutkovna nanizanka

19.09.2021

Konrad Kasiji pripoveduje o zabavi za njegov rojstni dan. Kasija se odloči, da bo jutri njen rojstni dan. Želi, da ji Konrad pripravi praznovanje z darili, igrami, klovnom in torto. Ker sta daleč stran od civilizacije, se mora Konrad domisliti, kako bi jih pripravil zabavo, ki si jo želi. Njegov trud je poplačan s smehom!

V Goščavi Polet, lutkovna nanizanka

16.09.2021

Kasija, Konrad in Friderik načrtujejo piknik ob jezeru. Ko Konrad opazi skrivnostni otok, se odloči, da bo poletel nanj. Ko se vsak Konradov poskus poleta izjalovi, postane Kasija naveličana. Sama s Friderikom se loti piknika.

V Goščavi Dež, lutkovna nanizanka

12.09.2021

Konrad se zbudi sredi naliva. Kasijo prosi, da bi se šla igrat v dežju, a Kasija ne želi iti nikamor. Konrad tako dolgo vztraja, da jo prepriča. A kmalu postane jasno, da se sladkosnede poletuše vrečarice in dež ne ujemajo. Pravzaprav Kasijo dež prav žalosti. Konrad spozna, da stvari, ki se zdijo njemu zabavne, niso nujno zabavne tudi drugim.

V Goščavi Buba, lutkovna nanizanka

09.09.2021

Kasija obtoži Konrada, da je neroda. Konrad z drevesa zbije bubo in počuti se odgovornega za občutljivo malo bitje. Kasiji poskuša dokazati, da je v resnici zelo previden. A skrbeti za nekaj tako dragocenega je težje, kot sta si Konrad in Kasija predstavljala.

V Goščavi Umetnost, lutkovna nanizanka

05.09.2021

Konrad Kasiji pripoveduje o galerijah, ki jih je obiskoval v mestu. Kasija je navdušena in se odloči, da bi tudi ona rada ustvarjala. Izkaže se, da je nadarjena umetnica in da je pri ustvarjanju veliko bolj pustolovska kot Konrad. Konrad in Kasija se nikakor ne strinjata, kateri umetniški slog je boljši, zato se odločita, da bosta v brlogu postavila razstavo in prišla stvari do dna.

V Goščavi Pesem, lutkovna nanizanka

02.09.2021

Konrad piše pesem o Frideriku in Kasija postane ljubosumna. Odloči se, da bo Konradu dokazala, da si tudi sama zasluži pesem. Pritegniti poskuša njegovo pozornost, pa ji ne gre. Na koncu spozna, da bi ga morala le lepo prositi.

V Goščavi Ščemenje, lutkovna nanizanka

29.08.2021

Danes je tako lep dan. A Konrada začne ščemeti prst, kar pomeni, da bo kmalu začelo deževati. Kasija je odločena, da bo pregnala dež. Obupano poskuša vse mogoče načine, ki bi ustavili ščemenje v Konradovem prstu, samo da ne bi deževalo.

V Goščavi Zimsko spanje, lutkovna nanizanka

26.08.2021

Konrad v knjigi o gozdu prebere, da Velike noge v naravi hibernirajo. Kasija je razburjena, ko spozna, da misli Konrad tri mesece spati. Naredi vse, kar lahko, da bi ga odvrnila od zimskega spanca.

V Goščavi Poštena igra, lutkovna nanizanka

22.08.2021

Konrad izzove Kasijo na dvoboj v novi igri – igri, pri kateri moraš z lešniki zadeti lonec. Konrad, ki je izkušen igralec, je prepričan, da bo zlahka zmagal in zastavi svoje stvari za nagrade. Kasija se izkaže za spretno tekmico. Konrada so njegove veščine tokrat pustile na cedilu in Kasija osvoji vse Konradove stvari. Če jih želi Konrad nazaj, mora s Kasijo skleniti kupčijo.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov